resim yok
13 Mayıs 2014 - 11:58
Magazin

Hav'alı köpekler!

Özge Ulusoy ve Ece Erken, Paris Hilton'un izinden gitti.

Ulusoy ve Erken; köpekleri 'Heman' ve 'Angel' için instagram hesabı açtı. Köpekler, takipçi sayılarıyla ünlü geçinen birçok ismi geride bıraktı!

 

PARİS HILTON'DAN İLHAM ALDILAR!

Attığı her adımla olay yaratan Paris Hilton, bizim ünlülere de ilham verdi.

 

'HEMAN' VE 'ANGEL'

Köpeklerini yanlarından ayırmayan, Bebek'teki en lüks mekanlara bile onlarla giden Özge Ulusoy ile Ece Erken, şimdi de 'Heman' ve 'Angel' için instagram hesabı açtı.

 

KAÇ KİŞİ TAKİP EDİYOR?

Ulusoy'un 'hemanthedog' adıyla açtığı hesabı, kısa sürede 636 kişi takip etti.

Erken'in 'angelerken' adıyla açtığı instagram profili ise daha da popüler oldu.

Bebek'te ve Nişantaşı'nda objektiflere sık sık poz veren Angel; bugüne kadar 3 bin 86 kişinin takip ettiği 'ünlü bir köpek' haline geldi.[reklam]

ÇOCUKLARI GİBİ BAKIYORLAR

Annelik özlemlerini köpekleriyle gideren Özge Ulusoy ve Ece Erken, açtıkları profil hesabından Heman ve Angel'ın her anını paylaşıyor.

Erken, 'Yorkshire Terrier' cinsi köpeğinin en süslü hallerini çekip instagram'dan yayınlarken; Angel'ın ağzından hayranlarına mesajlar da veriyor.

'Maltese Terrier' cinsi köpeğinin hesabını ise sevgilisi Hakan Baş'la ortak kullanan Özge Ulusoy, Heman'in dans ederken ya da iki ayağının üzerinde yürürken çektiği videolarıyla sosyal medyada büyük beğeni topluyor.

 

 

ÖZGE ULUSOY OYUNCULUĞA SARILDI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin