Ünlü isimlerin tatil planları! Kim nerede olacak?

İşte ünlü isimlerin tatil planları!

resim yok
24 Temmuz 2014 - 12:15
Magazin

İşte ünlü isimlerin tatil planları!

Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen ünlüler tatil planlarını yaptı. Magazin dünyasının tanınmış isimlerine bayramı nerede geçireceklerini sorduk.


İşte Avrupa'dan Amerika'ya, Dalaman'dan Bodrum-Çeşme hattına kadar bayram rotaları.

 

HADİSE

Bayramda Belçika'da annemin yanında olacağım. Bayramlarda aileyle birlikte vakit geçirmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

 

BAŞAK SAYAN

Ben bir süredir tek başına New York'tayım. Ramazan Bayramı tatilinde de burada olacağım. Buraya drama eğitimi almak için geldim. Eğitimim Ağustos ayında bitecek ve sonra Türkiye'ye döneceğim.

 

ZEYNEP BEŞERLER

Bayram tatilinde eşimle birlikte tekneyle Yunan Adaları'na gideceğiz. Kos, Rodos, Santorini, Mykonos gibi adaları gezeceğiz. Sanırım 15 günden önce de dönmeyeceğiz.

 

ÖZGE ÖZBERK

Bu yaz şimdiye kadar ki en uzun tatilimi yaptım. Oğlumla beraber okullar kapandığından beri Bodrum’daki yazlığımdayım. Beraber denize girip yüzüyoruz, eğleniyoruz. Ağustos sonuna kadar Bodrum'da olacağım.[reklam]

GAMZE KARAMAN

Ramazan Bayramı'nın ilk iki günü ailemle birlikte vakit geçireceğim. Daha sonra İtalya'ya, dört günlük tatile gideceğim. Önce Capri'de ardından İtalya'nın diğer kıyı bölgelerinde vakit geçireceğiz.

 

NURGÜL YEŞİLÇAY

Bu bayram sette: Erden Kıral'ın 'Gece' filminin çekimleri olduğu için maalesef bu bayramı sette geçireceğim. Beni tek mutlu eden şey çekimlerin memleketim İzmir’de olması hem de burada bir aile gibi olmamız.

 

HANDE ATAİZİ

Bodrum'da yazlığında: Bay­ram­da Bod­ru­m'da­ki yaz­lı­ğı­mız­da ola­ca­ğız. Ha­mi­le­li­ği­min son ay­la­rı­na gel­di­ğim için din­le­ne­rek ge­çi­re­ce­ğim.

 

 

ÜNLÜ ÇİFTTEN KÖTÜ HABER! 5 YILLIK EVLİLİK BİTİYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin