Ünlü isimlerin zor anları!

Okşayarak sevdi...

resim yok
28 Mayıs 2014 - 10:15
Magazin

Okşayarak sevdi...

Hollywood yıldızları Michael Madsen ve Stephen Baldwin; önceki akşam Martı İstanbul Hotel'in terasında açılan Mixo Terrace isimli mekanın davetine katıldı.

Martı Grubu'nun Başkan Yardımcısı Emre Narin'in ev sahipliğini yaptığı açılışa Sibel Tüzün, Helin Avşar, Kenan Ece gibi ünlü isimler de katıldı.


Alkollü olan Michael Madsen, oyuncu Kenan Ece'nin yanaklarını okşayarak sevgi gösterisinde bulundu.

 

İŞTE GECEDEN YANSIYANLAR:

Küfelik aktör fena coştu... İstanbul'da bir gece kulübünün açılışına katılan Michael Madsen, alkolü fazla kaçırınca ortaya bu 'sahneler' çıktı.

Türk yapımı Magi adlı sinema filminin çekimleri için Türkiye'de bulunan dünyaca ünlü aktör Michael Madsen, bir diğer Hollywood yıldızı Stephen Baldwin ile birlikte önceki akşam Mixo Terrace’in açılışına katıldı.

'Kill Bill', 'Rezervuar Köpekleri' gibi unutulmaz filmlerin yıldızı, gecenin ilerleyen saatlerinde alkolü fazla kaçırınca olanlar oldu.

Ayakta durmakta bile zorluk çeken yıldız, davetlilere de zor anlar yaşattı.[reklam]

İLK VUKUATI DEĞİL

Madsen, bir ara Wilma Elles'in sevgilisi Kerem Göğüş'ün yanına giderek yanaklarını sıktı. Hızını alamayan yakışıklı oyuncu, ardından oyuncu Kenan Ece'nin yanaklarını samimiyetle okşayıp tokatlayarak ilgi gösterdi.

Madsen, önceki yıllarda da konuk olduğu Antalya Film Festivali’nde alkolün etkisiyle ABD'li aktör Woody Harelson ile tartışma yaşamıştı.

 

BÜYÜK İLGİ

Michael Madsen, açılışta Türk konukların büyük ilgisiyle karşılandı. Geç saatlere kadar mekanda kalan ünlü aktör, saatler ilerledikçe konuklara zor anlar yaşattı.

 

 

KENAN ECE ESKİ SEVGİLİSİYLE PİŞTİ OLUNCA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin