Ünlü komedyen Jim Carrey komedi dizisi Kidding ile geri dönüyor!

Ödüllü film yıldızı ve komedyen Jim Carrey televizyon ekranlarına başrolünde yer alacağı yeni bir komedi dizisi ile dönüyor: "Kidding"

Volkan Küçükel
15 Eylül 2017 - 02:30
Gündem

Ünlü komedyen ve film yıldızı Jim Carrey televizyon ekranlarına başrolünde yer alacağı yeni bir dizi ile dönüyor: "Kidding".

JIM CARREY VE SHOWTIME ORTAKLIĞIYLA "KIDDING" DİZİSİ GELİYOR!

1990'lı yıllarda In Living Color dizisinde yer alan ve yirmi seneyi geçen bir sürenin ardından dizi dünyasına geri dönüş yapacak Carrey'in yarım saat süreli bölümlerden oluşacak yeni dizisinin adresi ise Showtime. Carrey ile Showtime'ın zaten yakın bir ilişkide olduğunu söyleyebiliriz. Komedyen, kanaldan geçtiğimiz günlerde ikinci sezon onayını alan I'm Dying Up Here'ın yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyor.

Kidding, aynı zamanda Eternal Sunshine of the Spotless Mind'ın yönetmeni Michel Gondry ve oyuncusu Jim Carrey'i bir projede daha bir araya getirmiş oluyor.

17-09/15/gondry-ve-carrey.jpg

İlk sezonu için 10 bölümlük onayı doğrudan alan dizide Jason Bateman da yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyor.

"KIDDING" KONUSU

Dave Holstein'ın (Weeds, Raising Hope) senaryosunu kaleme alıp Gondry'nin yönetmenliğini üstleneceği dizinin kısaca konusuna bakalım:

Televizyondaki çocuk programlarıyla ikon haline gelen ve Mr. Pickles olarak tanınan Jeff (Jim Carrey), bir iyilik ışığı ve Amerika'nın duyarlı genç beyinleri ile kendisiyle birlikte büyümüş ebeveynleri için bir bilge konumunda olup milyonlarca dolar değerinde bir marka imparatorluğunu yönetmektedir.

Ancak bu pek sevilip sayılan kişinin karısı, iki oğlu, kız kardeşi ve babasından oluşan ailesinde çatırdamalar yaşanmaya başlayınca peri masalı, öykü ya da kuklalar kendisini bu krizden çıkarmaya yardımcı olmayacaktır.

Acımasız dünyada oldukça kibar ve yardımsever bir adam olarak kalmayı başarmış Jeff'in hayatını geri kazanmak için verdiği mücadelede başına neler gelecek ve ne gibi değişimler yaşayacaktır? İşte dizi, bizlere bu sorunun cevabını verecek.

17-09/15/jim-carrey.jpg

Carrey projede Gondry, Jason Bateman (Arrested Development, Ozark), Jim Garavente (Bad Words), Raffi Adlan (The Green Hornet) ve Michael Aguilar (I'm Dying Up Here) ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda yer alırken; pilot bölüm senaryosunu kaleme alan Holstein aynı zamanda showrunner olarak görev yapacak.

The Truman Show ve Man on the Moon'daki performansıyla iki Altın Küre Ödülü kazanan 55 yaşındaki Jim Carrey, film kariyerine başlamasına yardımı olan Fox'un skeçlerden oluşan komedi dizisi In Living Color'un ardından uzun bir süre sonra televizyon ekranlarına dönmüş olacak.

Ace Ventura: Pet Detective, The Mask, Dumb and Dumber ve Bruce Almighty gibi yapımlarda komedi yeteneğini ispat eden aktör Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Man on the Moon, The Majestic ve The Truman Show gibi filmlerle komedi dışında büründüğü rollerde de ne kadar başarılı olduğunu göstermişti.

KIDDING 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve prömiyer tarihiyle ilgili şimdilik bir bilgi verilmiş değil.

17-09/15/gondry-ve-jim-carrey.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin