Ünlü komedyenlerin Demet sevdası!

Ünlü komedyenler yeni filmlerinde başrolü Demetler'e verecek.

resim yok
14 Ocak 2015 - 09:45
Magazin

Ünlü komedyenlerin Demet sevdaları!

Ünlü komedyenler yeni filmlerinde başrolü Demetler'e verecek.


Ata Demirer'e Demet Akbağ, Şahan Gökbakar'a Demet Akalın, Cem Yılmaz'a Demet Evgar eşlik edecek.

 

GİŞE REKORTMENİ KOMEDYENLER BOŞ DURMUYOR!

Son dönemde çekilen filmler arasında Mahsun Kırmızgül'ün Mucize'si rekora koşarken, gişe rekortmeni komedyenler de boş durmuyor.

Yeni filmi için hazırlıklara başlayan Ata Demirer, Eyvah Eyvah filmlerini çektiği Çanakkale'nin Geyikli ilçesinden sonra rotasını İzmir'e çevirdi.

 

VETERİNER OLACAK

'Veteriner Niyazi Gül: Büyük Tehlike' isimli filmine 1 hafta sonra 'motor' diyecek olan Demirer; Çeşme, Bornovo, Alaçatı'da çekim mekanı arıyor.

Demirer'in filmi Mayıs ayında vizyonda olacak. Sanatçı, cast çalışması süren projede başrolü usta sanatçı Demet Akbağ'la paylaşacak.

 

GÖKBAKAR HAZIRLIKLAR ABAŞLADI

Recep İvedik serileriyle Türk sinema tarihine geçen Şahan Gökbakar, yeni filminde bir pazarlamacının hikayesini anlatacak.[reklam]

''Bu filmde size Osman Pazarlama ve Sanayi A.Ş'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Şaşmaz'ın hikayesini anlatacağız'' diyen Şahan Gökbakar, filmde ünlü popçu Demet Akalın'ın da rol alacağını açıkladı.

 

YAHŞİ BATI'NIN YILDIZI

Russell Crowe'un Çanakkale Savaşı'nı anlattığı 'Son Umut' filmiyle vizyonda olan Cem Yılmaz, kendi filmi için de çalışmalara başladı.

Yılmaz, henüz senaryo aşamasında olan projesini şimdilik sır gibi saklıyor.

Yakın dostları Ozan Güven ve Zafer Algöz'e rol verecek olan Cem Yılmaz'ın filminde kadın oyuncu olarak Yahşi Batı'nın yıldızı Demet Evgar'ın adı geçiyor.

 

 

MAHSUN, YILMAZ VE CEM'İN VİZYON KAPIŞMASI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin