Ünlü magazin yıldızından açık artırma!

Çiçeği burnunda anne Kim Kardashian, Filipinler'e yardım için açık artırma düzenledi ancak...

resim yok
22 Kasım 2013 - 13:16
Magazin

Çiçeği burnunda anne Kim Kardashian, Filipinler'e yardım için açık artırma düzenledi ancak...

 

SADECE...

Filipinler'e yardım için açık artırma düzenledi, sadece yüzde 10'unu bağışladı

Filipinleri yıkan ve teyitli 4 bin kişinin ölümüne neden olan Haiyan Tayfunu'nun ardından ülkeye tüm dünyadan yardım yapılıyor.

Ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian da bu konuya dikkat çekmek için eBay'de eski kıyafet ve aksesuarlarını açık artırmaya çıkararak geliri Filipinler'e destek olan hayır kurumu "International Medical Corps"a bağışlayacağını duyurdu.

Ancak sitede yer alan ibareye göre milyoner yıldız satıştan elde ettiği tüm gelirin yerine kazancın yalnızca yüzde 10'unu bağışlıyor.

 

TWITTER'DAN DUYURDU

33 yaşındaki Kardashian dün başlayan satışı yazdığı notla Twitter üzerinden duyurdu.

Net serveti 40 milyon dolar olan Kardashian henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Satışa çıkarılan "Kim'in en beğenilen kıyafet ve aksesuarları" listesinde Marc Jacobs, Chanel, Dolce& Gabbana ve Prada gibi dünyaca ünlü tasarımcıların parçaları yer alıyor.

Bunların yanı sıra Kardashian'ın kız kardeşleriyle birlikte kurduğu The Kardashian Kollection'dan fiyatları daha uygun olan parçalar da yer alıyor.[reklam]

KARDASHIAN KİMDİR?

Kimberly Noel "Kim" Kardashian (21 Ekim 1980; Los Angeles, Kaliforniya), Amerikalı magazin yıldızı. Baba tarafından Ermeni, anne tarafından Hollanda ve İskoç asıllıdır. Daha çok sosyal hayatıyla, seks kasediyle, orijinal versiyonu ile E! televizyon kanalında yayınlanan Keeping Up with the Kardashians ve Kourtney and Kim Take New York adlı reality showlar ile bilinir. Bunların yanı sıra prodüktörlük, modellik, şarkıcılık, aktrislik, stilistlik ve iş kadınlığı faaliyetlerinde bulunmaktadır.

Kardashian günümüze değin çeşitli parfümler çıkarmıştır, oldukça ünlü dergilere poz verip dergi kapaklarında yer almıştır, konuk oyuncu veya juri üyesi olarak çok sayıda televizyon yapımında rol almıştır, Amerikan ABC kanalında yayınlanan Dancing With the Stars (Yıldızlarla Dans) adlı ve Türkiye'de "Yok Böyle Dans" adı altında yayınlanan televizyon formatında yarışmıştır. America's Next Top Model (Amerikanın Gelecek/Yeni Top Modeli - Amerika Top Modelini Arıyor) adlı programda konuk jüri üyeliği yapmıştır. Carmen Electra ile birlikte Acayip Bir Film ve Vadinin Melekleri adlı sinema filmlerinde, How I Met Your Mother, Beyond the Break, CSI: NY gibi dizilerde rol almıştır.

 

2010 yılında ise kız kardeşleri Kourtney ve Khloe ile Kardashian Konfidential adında bir otobiyografik kitap yayımlamıştır. Bunların yanı sıra kızkardeşleri ile birlikte D-A-S-H adlı kıyafet butiğini işletmektedir. 2007 yılında Playboy dergisine soyunmuştur. Kardashian 2 Mayıs 2008'de "Workout with Kim Kardashian" adlı bir spor DVD'si çıkarmış, daha sonra kendi blogunu açmış ve ayakkabı satış servisini başlatmıştır.

 

 

ANGELINA JOLIE'NİN CİDDİ SAĞLIK SORUNU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin