Ünlü müzisyen John Legend Underground 2. sezonda!

John Legend, Underground ikinci sezonda ikonik kölelik karşıtı birey Frederick Douglass'a hayat verecek.

Volkan Küçükel
03 Ekim 2016 - 12:10
Magazin

WGN America'nın başarılı geçen ilk sezonunun ardından yeni sezonuyla ilgili gelişmelerini merakla beklediğimiz Underground dizisi için yeni bir oyuncu haberi geldi.

FREDERICK DOUGLASS HAYAT BULUYOR!

Dizinin uygulayıcı yapımcılarından John Legend, ikinci sezonda ikonik kölelik karşıtı birey Frederick Douglass'a hayat verecek.

KARAKTERİN DETAYLARI

WGN America'nın hit dizisinde konuk oyuncu olarak yer alacak aktörün hayat vereceği karakter köleliğin kaldırılması için mücadele vermiş bir reformist ve yazar.

Zenci bir köle kadınla, onun beyaz efendisinin oğlu olan ve bir köle olarak dünyaya gelen Douglass, bu durumunun geleceğini belirlemesine izin vermesini reddeden bir kişilik.

Cesur bir şekilde esaretten kaçmasından sonra 19. yüzyılın en önemli ve devrimci liderlerinden biri haline geliyor. Köleliğe karşı bir kampanya başlatan ve tanınmış bir yazar, ünlü konuşmacı ve ilerici politik bir reformist haline gelerek sembol isimlerden biri oluyor.

16-10/03/john-legend.jpg

Karaktere hayat verecek Legend'In yapımcı kadrosunda yer aldığı diğer yapımlar arasında Southside With You ve La La Land bulunuyor. Emma Stone ve Ryan Gosling'in rol aldığı La La Land'de ayrıca oyuncu olarak da yer alıyor.

YENİ SEZON NE ZAMAN?

Sony Pictures yapımcılığında İkinci sezon çekimleri şu sıralar Atlanta'da devam etmekte olan dizinin 2017 senesinin ilk aylarında izleyicilerinin karşısına 10 bölümden oluşacak yeni sezon bölümleri ile çıkması bekleniyor.

Misha Green ve Joe Pokaski ikilisinin yaratıcısı olduğu dizide bu ikili Emmy adayı yönetmen Anthony Hemingway, Oscar ödüllü yazar Akiva Goldsman (A Beautiful Mind), Tory Tunnell (King Arthur, Holy Rollers), Joby Harold (King Arthur, Edge of Tomorrow), John Legend, Mike Jackson, Ty Stiklorius ve Mark Taylor (MadTV) ile birlikte yapımcı kadrosunda yer alıyorlar.

'Underground' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin