Ünlü oyuncu 6 ay sonra yeniden!

6 ay sonra ortaya çıktı!

resim yok
29 Mart 2014 - 12:12
Magazin

6 ay sonra ortaya çıktı!

Ünlü oyuncu bir kuryeyle kafa kafaya çarpıştığı kazadan 6 ay sonra yeni modifiye ettirdiği motosikletiyle ilk kez görüntülendi.

İşte detaylar:

 

İLK KEZ

Ünlü oyuncu bir kuryeyle kafa kafaya çarpıştığı kazadan 6 ay sonra yeni  modifiye ettirdiği motosikletiyle ilk kez görüntülendi.

Kaza yaptıktan sonra annesine bir daha büyük motosiklet kullanmayacağına dair verdiği sözü çabuk unutan ünlü oyuncunun motosiklet sevdası kolay geçeceğe benzemiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, rol aldığı 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinin Rusya'daki çekimlerinden döndükten sonra havaların da ısınmasıyla garajına çektiği motosikletini önceki gün çıkardı.

 

TANIMAK HAYLİ GÜÇ

Geçirdiği kaza sonrası ilk kez Etiler trafiğinde kırmızı ışıkta beklerken objektiflere takılan genç oyuncuyu, tanımak ise hayli güç oldu.

 

KIYAFETLERİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Ağzını ve kafasını tamamen örten kaskı ve rüzgarı önleyici gözlükleriyle kamufle olan oyuncu, olası bir kazadan korunmak için ise özel olarak yaptırdığı deri ceketi, pantolonu ve ayakkabılarıyla dikkat çekti.[reklam]

30 bin dolara aldığı motosikleti için 10 bin dolar daha harcayarak tepeden tırnağa modifiye ettirdiği öğrenilen Tatlıtuğ’un, kullandığı kaskı, özel yapım ceket ve pantolonu için de hayli masraf yaptığı belirtildi.

 

YOL TARİFİ YAPTI

Daha önce trafikte seyir halindeyken gizlediği plakasını bu kez açtığı da görülen oyuncununun, bir ara yanına gelen otomobil sürücüsüne yol tarif ettiği de gözlerden kaçmadı. 6 ay önce büyük tehlike atlattığı kaza sonrası annesine bir daha  motosiklet kullanmayacağına dair verdiği sözü bir ay tutan Tatlıtuğ, gazetecilere yakalanmamak için trafiğin işlemediği yolları kullanıyordu.

Gazetecilerin kendisini fark etmemesi için motorunu başka bir mekanın garajına park ettiği görülen oyuncunun bu kez tedbirli davranıp sıcak havaya rağmen kaskını takması dikkat çekti. .

Rüzgar geçirmez deri ceketi ve kasklarıyla adeta Robocop'u andıran oyuncunun geçici plakalı motoru için hatırı sayılır küçük bir servet ödediği belirtildi.

Soruları yanıtsız bırakan Tatlıtuğ, daha sonra yeni aldığı motoruna binip evine doğru yola koyuldu

 

 

DİZİ OYUNCULARININ O ÜCRETLERİ YAPIMCIYI İSYAN ETTİRDİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin