resim yok
22 Temmuz 2012 - 00:00

 

Avusturya'da oyunculuk yapan ve önceki yıl Pastel Film'in "İzmir Çetesi" dizisi için ülkemize gelen Lila Gürmen, çok ağır bir trafik kazası geçirdi. "İzmir Çetesi"nde Kadir İnanır'ın aşık olduğu kadını canlandıran ardından "Firar" dizisinde rol alan Gürmen'in, geçirdiği kazada iki bacağı da feci şekilde kırıldı.
 Hastanede tedavi gören ve hızla sağlığına kavuşan Gürmen, geçen günlerde facebook'tan bu fotoğrafını paylaştı. Fransız - Schubert Konservatuvarı mezunu olan Gürmen, Viyana'da özel olarak Peter Thunhert'dan aldığı şan eğitiminin yanı sıra 4 dil bilmesinin avantajıyla bugüne kadar pek çok sinema ve TV projesinde rol aldı. Gürmen yeni projelerle ilgili görüşmelerini sürdürüyor. 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin