Ünlü oyuncu babasının boğazını keserek öldürdü

Orhan Şimşek, Adıyaman'da yaşayan babasının boğazını keserek öldürdü. Ünlü dizi oyuncusu Orhan Şimşek, olayın ardından jandarmaya teslim oldu. Orhan Şimşek son olarak Küçük Gelin dizisinde oynamıştı

resim yok
03 Nisan 2015 - 15:14
Magazin

Samanyolu TV'de yayınlanan Küçük Gelin dizisinde rol alan ve geçen ocak ayında kaybolması ile gündeme gelen oyuncu Orhan Şimşek, Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde babası Ali Şimşek'i bıçakla boğazını keserek öldürdü. Öldürülen Ali Şimşek'in cesedi Kahta ilçe merkezine birkaç kilometre mesafedeki Salkımbağ Köyü'ndeki bir tarlada bulunurken, oyuncu Orhan Şimşek'in ise güvenlik güçlerine teslim olduğu öğrenildi.

 

ORTADAN KAYBOLMUŞTU

Şimşek ocak ayında iki gün kaybolmasıyla gündeme gelmişti. Daha sonra oyuncunun basın danışmanı "Oyuncu Orhan Şimşek, bugün akşam saatlerinde evine dönmüştür. Sağlık durumu gayet iyidir. Gereken açıklamayı daha sonra kendisi yapacaktır" açıklamasını yapmıştı. Şimşek babasıyla gittiği Yalova Çiftlikköy’de ortadan kaybolduğu, yanında telefonu olmadığı için kendisine ulaşılamadığı söylenmişti.

 

 

"OĞLUMUN BİPOLAR BOZUKLUĞU VAR"

Annesi Müyesser Şimşek ise oğlunun 'bipolar bozukluk' adı verilen psikolojik rahatsızlığı olduğunu şu sözlerle açıklamıştı: "Oğlum iki gündür kayıp . Kendisinin bipolar bozukluk rahatsızlığı var. Üç aydır ilaçlarını kullanmıyordu. Hastalığı nüksetti. Atakları vardı. Evde çıktı ve gitti. Şu an nerede biz de bilmiyoruz. Emniyet araştırıyor. Çok üzgünüz, bir an önce bulunur inşallah." 

 

OYNADIĞI DİZİLER

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin