Ünlü oyuncu çadırda yaşamaya başladı!

Ünlü oyuncu tatilini çadırda geçiriyor!

resim yok
10 Temmuz 2014 - 12:20
Magazin

Ünlü oyuncu tatilini çadırda geçiriyor!

Bodrum tatilini otelde değil de çadırda geçirmeyi tercih etti.

Oyuncu Yıldız Asyalı,  Bodrum tatilini bir çadırda geçiriyor.


Annesiyle birlikte, yaklaşık 15 gündür Gümüşlük'teki Özak Pansiyon'un otoparkına kurduğu çadırda kalan oyuncu, çadır yeri için de günlük sadece 20 lira ödüyor.

 

ÇADIR YILDIZI

Birçok ünlü lüks otellerde tatil yaparken Yıldız Asyalı, çadırda kalmayı seçti. Ünlü oyuncu; Gümüşlük'teki çadırı için gecelik 20 lira ödüyor!

Magazin dünyasının birçok ünlü ismi Bodrum ve Alaçatı'da geceliği bir işçinin asgari ücretinden bile daha pahalı otel odalarında konaklarken; ünlü oyuncu Yıldız Asyalı mütevazı bir tatili tercih etti.

Bir süredir Bodrum'da objektiflere takılan Asyalı'nın çadırda kaldığı ortaya çıktı.[reklam]

GÖRÜNTÜLENDİ

Gümüşlük'teki Özak Pansiyon'un çadır alanına yerleşen Yıldız Asyalı, önceki gün burada görüntülendi.

Çadırında yemeğini ve içeceğini kendi hazırlayan ünlü oyuncu, önceki gün öğle saatlerinde ıslak eşyalarını kurutmak için ipe asarken objektiflere takıldı.

 

ANNEYLE HESAPLI TATİL

Annesiyle birlikte mütevazı bir tatil yapmayı tercih eden Yıldız Asyalı'nın çadırda konaklamak için gecelik 20 lira ödediği öğrenildi.

Birçok meslektaşının aksine şöhret bunalımına girmeyerek takdirleri kazanan güzel oyuncu, yaptığı tatille de Bodrum'un keyfini çıkarmak için mutlaka uçuk fiyatlar ödenmesi gerekmediğini de herkese göstermiş oldu.

 

 

YILDIZ ASYALI'YA BÜYÜK ŞOK! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin