Ünlü oyuncu çekimlerde ölümden döndü!

Yapımcılığını Yazz Film'in üstlendiği, 'Meleklerle Yaşamak' filminin başrol oyuncusu Hakan Türkşen, çekimler sırasında ölümden döndü.

resim yok
06 Kasım 2013 - 11:13
Magazin

Çekim setinde şok gelişme!

 

Talihsiz olayın ayrıntıları şöyle:

 

ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Yapımcılığını Yazz Film'in üstlendiği, 'Meleklerle Yaşamak' filminin başrol oyuncusu Hakan Türkşen, çekimler sırasında ölümden döndü.

 

BÜYÜK KAZA

Senaryosu Nur Türkşen ve Zeynep Uzma tarafından yazılan, yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı 'Meleklerle Yaşamak' filminin seti, büyük bir kazaya sahne oldu.

 

KORKU DOLU ANLAR

Hakan Türkşen ve Gaye Gürsel'in başrollerini paylaştığı filmin setinde, intihar sahnesinin çekileceği sırada korku dolu anlar yaşandı.

 

YERE DÜŞTÜ

Filmde, geçmişin izlerinden kurtulamayan Hakan karakterini canlandıran Türkşen, kendini asarak intihar edeceği sırada dengesini kaybederek tavanda asılı olan avize ile beraber yere düştü.

Kazadan yara almadan kurtulan oyuncu Hakan Türkşen;

'İntihar sahnesinde zorlanacağımı biliyordum çünkü gerçekçi olması gerekiyordu.

Ben de boğazıma ip bağlayıp kitaplardan oluşturulan platformun üzerine çıktım ama dengemi kaybetmemle yere düşmem bir oldu.

 

''VERİLMİŞ SADAKAMIZ VARMIŞ''

Verilmiş sadakamız varmış, Allah korudu ve yara almadan atlattım' ifadelerini kullandı.[reklam]

ARA VERİLDİ

Kazanın ardından filmin çekimlerine bir gün süreyle ara verildi.

 

ÜNLÜ İSİMLER VAR

Yeni yılın ilk günlerinde vizyona girmesi beklenen filmde;

Cem Kılıç, Altan Erkekli, Ayşen Gruda, Dilek Serbest, Murat Parasayar ve Yıldız Asyalı gibi birçok ünlü isim de yer alıyor.

 

 

ÜNLÜ İSME 3 YIL HAPİS TALEBİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin