Ünlü oyuncu çift İtalya'da evlendi!

Melisa Sözen ve "Şubat" dizisinden rol arkadaşı Alican Yücesoy, Italya'da evlendi.

resim yok
01 Ağustos 2013 - 11:17
Magazin

Melisa Sözen ve "Şubat" dizisinden rol arkadaşı Alican Yücesoy, İtalya'da evlendi.

 

Kimler katıldı?


İtalya'nın Roma kentinde gerçekleşen düğün törenine ünlü çiftin Şubat dizisinden rol arkadaşları İbrahim Selim, Ece Dizdar, Ezgi Çelik ve Leyla ile Mecnun'dan Serkan Keskin de katıldı.

DİZİDE DE EVLENMİŞLERDİ

Şubat dizisinde başrol oynayan Alican Yücesoy ve Melisa Sözen, dizinin 32’nci bölümdeki sezon finalinde evlenmişti.

 

Karakterleri


Sezon finali 30 Mayıs’ta yapılan dizide başrol oynayan Alican YücesoyŞubat” karakterini canlandırırken, Melisa Sözen “Yağmur” adlı bir gazeteciyi oynamıştı.

 

Çekimler esnasında...


Yücesoy ile Sözen, çekimler sırasında birbirine aşık olmuştu.

Yağmur ve Şubat, Eflatun Film - Onur Ünlü imzalı dizinin 32’nci bölümdeki sezon finalinde evlenmişti.

Dizinin final bölümünün özeti şöyleydi:

Yağmur, Şubat'ın kollarında ölmüştür. Şubat bu sonu değiştirmek için Samim Akça’yı bulur. Duble sevdiği kadınla evlendikten hemen sonra ve ölmüştür. Deli İbrahim ve Tayfa yastadır.

Aslan Erkin, Arif tarafından sorguya çekilmektedir. Arif’in istediği tek şey vardır: Yağmur’un yaşama döndürülmesi…

Samim Akça, Şubat’a yardım edecek mi? Şubat, Yağmur’un tekrar yaşaması için kötülerle işbirliği yapacak mı? Deli İbrahim planın neresinde olacak?

Arif, Aslan Erkin'den istediği cevabı alabilecek mi? Yağmur hayata döndürülebilecek mi?

[reklam]

Yeni sezonda yeni işler!


Bu arada Yücesoy'un geçtiğimiz haftalarda Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi İntikam'ın oyuncu kadrosuna katıldığını hatıratalım.

Yücesoy, dizide Beren Saat’in oynadığı Yağmur karakterinin eski sevgilisini canlandıracak ve dizinin orijinal versiyonu 'Revenge'de ismi 'Aiden Mathis' olan karaktere hayat verecek. Dizinin ABC ekranlarında yayınlanan orijinal versiyonunda bu karaktere İngiliz aktör Barry Sloane hayat veriyor.

Yücesoy'un karakteri, babasının intikamını almak isteyen Yağmur’a yardım etmek isteyecek. Ancak Yağmur, onca zaman sonra karşısına çıkan bu adama güvenip güvenmemek konusunda kararsız kalacak.

 

 

İNTİKAM'DA YAĞMUR'UN ESKİ SEVGİLİSİNİ CANLANDIRACAK! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin