resim yok
14 Mayıs 2013 - 00:00

Kanal D'nin sevilen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin başarılı oyuncusu Tolga Güleç, Yeliz Şar ile nişanlandı.

 

İlk ciddi adım atıldı


Birkaç aydır aşk yaşayan Yeliz Şar ve Tolga Güleç, evlilik yolunda ilk ciddi adımı attı.

 

İsteme merasimi

Güleç’in İzmir’de yaşayan ailesi, İstanbul’a gelerek Şar’ı ailesinden istedi.

 

Önceki akşam yapılan kız isteme merasiminin ardından çift nişan yüzüklerini taktı.

 

''Ayağına bastım!''

Yeliz Şar, “Heyecandan yüzüklerimiz takılırken Tolga’nın ayağına bastım, nikâhtaymışız gibi!” dedi.

Geleneklere uyup sevgilisinin kahvesine şeker yerine tuz koyduğunu da söyleyen Şar, “Ama kıyamadım, çok az tuz koydum” diye konuştu.

 

''İlk etap tamam''

Tolga Güleç de nişan pastalarının fotoğrafını çekip “Kızı aldık, ilk etap tamam” notuyla Twitter’daki takipçileriyle paylaştı.

 

Nikah ne zaman?

 

İki genç oyuncunun, 02 Temmuz'da nikah masasına oturacağı öğrenildi.

[reklam]
Güleç'in kariyeri

Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra, önce Çukurova Üniversitesi'nde işletme eğitimine başladı. Ancak bu bölümü yarıda bırakarak, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'ndan mezun oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Hatırla Sevgili, Gece Gündüz, Kırık Kanatlar gibi dizilerde rol aldı. Şu anda "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" adlı dizide Ahmet karakterini canlandırmaktadır.

Şar'ın kariyeri

Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik mezunu olan Şar, ilk olarak Kollama adlı TV dizisinde Melike rolü ile tanındı. Daha sonra Dürüye'nin Güğümleri adlı dizide Nimet karakteri ile oyunculuğuna devam etti.

2012 yılında oynadığı ilk tiyatro oyunu "Canlı Yayın" adlı tiyatro oyunu ile büyük ilgi topladı. Yeliz Şar, 2012 yılında yaz sezonunda başlayan Tv dizisi İşler Güçler'de oynamaya başladı.

 

 

FAHRİYE EVCEN'DEN AŞK DEDİKODULARINA SON NOKTA! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin