Ünlü oyuncu cilt bakımı sonrası talihsizliği

Ünlü oyuncu cilt bakımıyla tanınmaz hale geldi

resim yok
26 Ağustos 2015 - 12:34
Magazin

42 yaşındaki oyuncu Tori Spelling, cildine bakım yaptırdıktan sonra alışverişe gitti ve kendisini görenler kelimenin tam anlamıyla şok geçirdi.

 

Hafta sonu ünlü oyuncuyu görenler bir anda neye uğradıklarını şaşırdı. Dört çocuk annesi Tori Spelling, geçtiğimiz cumartesi günü California'da bir medikal spaya gitti. Tanıkların ifadesine göre içeride 2 saat kalan Spelling, cildine kimyasal peeling yaptırdı. Ardından da kaşlarını aldırdı. Tüm bu işlemlerden sonra dışarı çıktığında yüzünde hala yapılan işlemlerin izleri vardı.

 

YÜZÜ YANMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYORDU

 

Tori Spelling'in; sanki ileri derecede yanmış gibi görünen yüzü de neler olduğunu bilmeyenleri korkuttu.

 

ESTETİKÇİLER YÜZÜ NORMAL DEDİ

 

Estetik ve güzellik kliniklerinde çalışanlar Spelling'in bu görüntüsünün normal olduğunu söyleyerek "Cildine bu tür uygulamalar yaptıranların ilk birkaç saat böyle görünmesi normal. Cildin görünümü bir süre sonra normale döner" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin