resim yok
11 Temmuz 2012 - 00:00

 

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Kötü Yol'da ünlü isimler yer alıyor. 
 
Kenan Yılmazer isimli yönetmeni canlandıran Cansel Elçin'in hayranlarının karşısına bıyık bırakarak çıktığı dizide İlker Aksum, Şükran Ovalı ve Ali Erkazan ağır toplar...
 
Cansel Elçin, dizinin kadrosunun önemine işaret etti ve rolü kabul etmesindeki etkisini şöyle anlattı:
 
Kadro çok doğru. İlker Aksum, Şükran Ovalı, Ali Ağabey (Erkazan) hepimiz aynı dili konuşuyoruz. Bizim derdimiz oyunculuk, başka derdimiz yok. En iyi performansımızı sergilemeye çalışıyoruz. İlker’le ‘Küçük Kıyamet’te çalışmıştık. Acayip bir oyuncu. “İlker, sen bu projede varsın değil mi?” dedim, “Kanka varım” deyince “Tamam” dedim.
 
KÖTÜ YOL NASIL BİR DİZİ?
 
Kötü Yol’, Orhan Kemal’in aynı adlı romanın televizyon uyarlaması. 1960’lı yılların İstanbul’unda, Yeşilçam’da geçiyor. Dizinin başrollerini İlker Aksum, Şükran Ovalı ve Cansel Elçin paylaşıyor. İlk bölümü Adana’da çekilen dizi, sinema yıldızı olmak için Adana’dan İstanbul’a kaçan bir genç kızın öyküsünü anlatıyor. 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin