resim yok
07 Şubat 2013 - 00:00

 

Ceren Hindistanfutbolcu aşkı Özer Hurmacı'dan ağır bir darbe yedi

 

Geçtiğimiz yaza sürpriz aşklarıyla damga vuran Ceren ve Özer aşkı sona erdi. Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde futbolcu sevgilisiyle ayrıldığına dair çıkan haberleri yalanlamıştı. Hindistan, "Özer'le ilişkimizde her şey yolunda" diyerek ayrılığı inkar etti. Ancak aradan yaklaşık bir hafta geçti ve sahneye Özer çıktı. Sezon başında Kasımpaşaspor'a transfer olan Hurmacı, kendine ait Twitter hesabından yaptığı bir açıklamayla herkesi şoke etti.

 

İSTENMEYEN GELİN Mİ?
Ünlü futbolcu; "Allahım'a şükürler olsun; Ceren'le ayrıldık. Bu böyle bilinsin" diyerek biten ilişkisini ilan etti. Hurmacı'nın bu sitem dolu sözlerinin ardındaysa Hindistan'ın sonu gelmez kıskançlıkları ve lüks harcamalarının olduğu iddia edildi. Hurmacı'nın yakın çevresine göre; bundan sonra sadece futbol kariyeriyle ilgilenmek isteyen Özer Hurmacı'nın ailesi de bu ayrılıkla rahat bir nefes aldı!

 

NİŞAN ATMIŞTI
Hindistan, Özer Hurmacı'dan önce iş adamı Yılmaz Bektaş'la nişanlanmıştı. Bektaş, güzel oyuncuya nişan hediyesi olarak da son model lüks bir cip hediye etmişti. Ancak, bu aşk tarihe karıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin