resim yok
21 Mart 2014 - 11:13
Röportaj

''Kendimi çok güzel bulmuyorum.''

'Bir Yusuf Masalı' adlı dizide 'Maria' karakterini canlandıran Nur Erkul; "Kendime güvenim tam ama öyle aman aman da güzel biri değilim. En sevmediğim özelliğim; aniden parlamam" diyor.


Bir Macar kızıyla bir Türk gencinin aşkını anlatan 'Bir Yusuf Masalı' isimli dizi, Pazar günleri TRT 1'de ekrana gelmeye devam ediyor.

Dizide rol alan Nur Erkul, projeyi ve kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı...


Dizide Macar asıllı 'Maria' karakterini canlandırıyorsunuz. Role nasıl hazırlandınız, döneme ait araştırma yaptınız mı?
'Maria', Macaristan'dan Türkiye'ye ailesinin tek kalan üyesi olan amcasının yanına geliyor. Yengesi ve onun kızlarıyla yüzleşiyor.

 

MARIA'NIN ÜSLUBU FARKLI

'Maria'nın sizi etkileyen özelliği neydi?


Üslubu, tarzı, başına buyruk olması ve kendi ayaklarının üzerinde durması...


Sizce son zamanlarda dönem projelerinin çok dikkat çekmesinin nedeni ne?


Açıkçası hiçbir fikrim yok ama geçmişe özlem duymamız, geçmişteki o safiyane duyguların ön planda olması galiba...


Dönem dizisinde yer almanın zorlukları var mı?


Büyük bir zorluk sayılmaz ama hal, hareket ve sözlere daha dikkat etmek zorunda kalıyorsunuz ve tabii ki kıyafetler... Beni çok etkilemese de diğer arkadaşlarımın kostümleri çok alengirli...[reklam]

Kendinizi o döneme ait hissediyor musunuz?


Hayır, hissetmiyorum. Belki dizi 1920'lerde geçseydi, kendimi müthiş hissedebilirdim ama o kadar eskiye gidemedim daha...

 

İYİ YORUMLAR ALIYORUZ

Dizinin kamera arkası nasıl geçiyor?


Keyifle, eğlence bir araya gelince muhabbetin dibi oluyor. Tabii herkes kendi içinde eğlenceli... Tarık Ünlüoğlu'nun ciddi ciddi yaptığı esprileri, Burak Satıbol'un her hali, Ezgi Tombul'un gülüşü... Ezgi; gülünce ben hem ortamdaki espriye, hem de onun gülüşüne gülüyorum.


Diziyle ilgili nasıl yorumlar alıyorsunuz?


Yorumlar iyi yönde... Herkesin özlediği ve beklediği bir şeymiş sanırım. Biz de o sıcaklığı verdik ki, bizi kabul ettiler sağolsunlar. Olumsuz yorumlar da olabilir; onlara da açığız.


Kendinizi beğeniyor musunuz?


Kendime güvenim tam ama kendimi öyle aman aman da güzel bulmam. Değişik bir tavrım olduğunu düşünüyorum. En sevmediğim özelliğim; sanırım aniden parlamam.

 

 

'BİR YUSUF MASALI' SON BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin