Ünlü oyuncu sevişme sahnelerinde koli bandı kullanmış!

Engin Altan Düzyatan'ın 'Aziz Ayşe' filmindeki sevişme sahnelerinde koli bandı kullandığı ortaya çıktı

resim yok
08 Kasım 2013 - 11:20
Magazin

Engin Altan Düzyatan'ın 'Aziz Ayşe' filmindeki sevişme sahnelerinde koli bandı kullandığı ortaya çıktı!

Beren Saat'in geçtiğimiz yıllarda yaptığı "Sette sevişirken araya yastık koyuyoruz" açıklamasından sonra Engin Altan Düzyatan'ın da 'Aziz Ayşe' filminde koli bandı kullandığı ortaya çıktı.

 

GALAYA BİLE KATILMADI

Sevgilisi Özge Özpirinçci'den ayrıldığı için morali hayli bozuk alan Engin Altan Düzyatan, bir yandan da 1 Kasım'da vizyona giren 'Aziz Ayşe' filmindeki erotik sahneleri yüzünden sıkıntılı günler geçiriyor.

İddialı sevişme sahneleriyle gündeme gelmemek için beş yıl önce çektiği filmin galasına bile katılmayan Düzyatan, konuyla ilgili konuşmaktan da ısrarla kaçınıyor.

 

KOLİ BANDI YAPIŞTIRDI

Elfe Uluç'un yönettiği filmdeki sahnelerden çok utandığı öğrenilen Düzyatan'ın rol arkadaşı Feride Çetin'le sevişme sahnelerini çekerken koli bandı kullandığının ortaya çıkması gündeme bomba gibi düştü.

 

Geçtiğimiz yıllarda Beren Saat, "Sette sevişirken aramıza yastık koyuyoruz" demiş, Saat'in bu açıklaması günlerce konuşulmuştu. Aziz Ayşe filminde ise Düzyatan'ın ereksiyon olmamak için cinsel organına koli bandı yapıştırdığı ortaya çıktı.

HT Magazin'den Esin Övet'in yazısının devamı şöyle:


Geçen gün bir sohbet esnasında öğrendim ki, Engin Altan Düzyatan beş yıl önce rol aldığı 1 Kasım da vizyona giren "Aziz Ayşe" filmindeki sevişme görüntülerinin ortaya çıkmasını asla istemiyormuş ve bu görüntülerden çok utanıyormuş. Ben de araştırdım, filmi izledim ve merak ettiğim sahnelere ulaştım. Çünkü Engin Altan Düzyatan bu yüzden filmin galasına bile katılmamış.

 

Hatta film hakkında hiç kimse ile de hiç bir şey konuşmuyormuş. Soranlara da "Özge ile ayrıldığım için üzgünüm. O yüzden konuşmak istemiyorum" diyormuş. Yani mış'mış, muş'muş diyorum ama şöyle bir görüntüleri izleyince neden utandığına karar verdim.[reklam]

Tamam Engin Altan Düzyatan bu beş yıl önce daha genç ama çelimsiz. Şimdilerde olduğu gibi kaslı değil. Galiba o yüzden utandı diyeceğim ama kendisi bu mış'ı muş'u kabul etmeyecek belli ki. Ama ben sinema sektöründe hatta o filmin etrafında kişilerin yalancısıyım. Ama Enginciğim sen utana dur, film geçtiğimiz yıl uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde Uluslararası Ankara Film Festivali'nde ana yarışma bölümünde yarışmış.

 

Londra Türk Film Festivali, Uçan Süpürge Kadın Film Festivali, Malatya Gaziantep film festivalleri gibi bir çok festivalde dolaşmış. Elfe Uluç'un ilk uzun metrajlı filmi birçok kişi tarafından da oldukça beğeniliyor. İki farklı dünyayı yan yana getiren filmde Feride Çetin hem çöp toplayan Ayşe hem de basın sektöründe çalışan Elif oluyor. Ve Amerika'da müzik eğitimi almış sevgilisini de Murat yani Engin Altan Düzyatan oynuyor.

 

Durum bu. Film gösterimde. Meraklısına. Ama ben derim ki, sevişme sahnelerinde gözünüzü kapatın. Hem son günlerde malum sevişmek ayıp karşılanıyor. Hem de Engin Altan Düzyatan utanıyor. Ha bir de beren Saat sevilme sahnelerinde araya yastık koyuyoruz demişti ya. Meger bu sahneler çekilirken koli bandı yapıştırılmış. Töbe töbe. Daha neler duyayacagız kimbilir. Yastık daha iyiymiş sanki!

 

 

DÜĞÜN TARİHİ BEKLENİRKEN AYRILDILAR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin