Ünlü oyuncu 'Survivor'da yarışacak!

Ünlü programcı Acun Ilıcalı, 2014 Survivor'da yarışacağı kesinleşen ilk ünlüyü açıkladı.

resim yok
23 Ocak 2014 - 16:28
Magazin

Survivor 2014 yarışmasına hangi ünlüler katılacak?

Ünlü programcı Acun Ilıcalı, 2014 Survivor'da yarışacağı kesinleşen ilk ünlüyü açıkladı.

 

O ünlü isim kim?

İşte detaylar:

 

KAREL

Ünlü oyuncu ve söz yazarı Tolga Karel, bu sezon Survivor'a katılması kesinlik kazanan ilk ünlü oldu.

 

AÇIKLAMA

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Tolga Karel Survivor'da kesinleşen ilk ünlü oldu, diğer isimleri ileriki günlerde paylaşacağım" dedi.

 

İŞTE ADAY İSİMLER

Ilıcalı, geçtiğimiz yıllarda Pascal Nouma, Ümit Karan gibi futbolcuların, Nihat Doğan, Mustafa Topaloğlu gibi şarkıcıların, Özge Ulusoy, Irmak Atuk gibi mankenlerin yarıştığı bir kadro kurmuştu.

 

Acun Ilıcalı, yeni Survivor için bu kez milli sporcu ve tescilli güzellerden oluşan sürpriz bir kadro oluşturuyor.

 

MUHTEŞEM YÜZYIL VE AŞK-I MEMNU'DAN İKİ GÜZEL

Acun Ilıcalı'nın sevilen yarışma programı Survivor’ın yeni sezonunun kadrosu yavaş yavaş oluşturuluyor.[reklam]

Ünlü yapımcı Ilıcalı, Panama'da gerçekleştirilecek Survivor için Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un nişanlısı olarak tanınan manken Eda Özerkan'a teklif götürdü.

 

GÖRÜŞMELER OLUMLU

Survivor kadrosunda yer alması istenen bir başka isim de Muhteşem Yüzyıl'da oynayan Serenay Aktaş oldu. Alınan bilgiye göre her iki isimle de yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi.

 

OLİMPİYATLAR GİBİ OLACAK!

Acun Ilıcalı, Panama'da yapılacak Survivor için 2012 Türkiye Güzeli Açalya Samyeli Danoğlu'na teklif yaptı. Milli voleybolcu Duygu Bal ile anlaşan ve Survivor'ın bu yıl 'olimpik tatta' olmasını isteyen Ilıcalı, Londra Olimpiyatları'nda 800 metrede 1. seride en önde koşarken aşil tendonundan sakatlanan milli atlet Merve Aydın'la da el sıkıştı. Ünlü yapımcının son bombası ise 1990'lı yılların ünlü popçusu Burak Kut. Kut'un teklife 'Evet' dediği iddia ediliyor.

 

 

ACUN ILICALI 'RECEP İVEDİK 4'E KIZGIN MI? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin