resim yok
10 Temmuz 2012 - 00:00

 

Türk sinemasının efsane oyuncularından Hülya Koçyiğit, yeni dönem oyuncularını değerlendirdi. Kenan İmirzalıoğlu’nu “Muhteşem” diye niteleyen Koçyiğit, Kıvanç Tatlıtuğ’la ilgiliyse “çabası çok etkileyici” yorumunu yaptı.
 
Sabah gazetesine röportaj veren ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit iki yeni projeyi hayata geçirme hazırlığında... Biri yıllardır yapmak istediği 1960 İhtilali'ni anlatacağı sinema filmi, diğeri ise yoksul bir kadının hikayesi... 60 İhtilali'nin anlatılacağı filmde Adnan Menderes'in eşini canlandırmayı planladığını belirten Koçyiğit, diğer filmde ise yönetmen koltuğuna oturacak.
 
Röportajda yeni dönemin yıldızlarını değerlendiren Koçyiğit, Kenan İmirzalıoğlu’na “Muhteşem” derken, Kıvanç Tatlıtuğ’la ilgili olarak “ Oyuncu olabilmek için gösterdiği ciddi çaba, mesleğe duyduğu saygıyla beni çok etkiledi.” dedi.
 
İşte Hülya Koçyiğit’in ünlü oyuncularla ilgili yorumları:
 
Beren Saat: Onunla çok yakın elektrik kuramadım. 
Demet Evgar: Canım kadar çok seviyorum. Çok iyi bir oyuncu, çok daha iyi şeyler yapacağını düşünüyorum. Yeteneğini sonuna kadar zorlayan bir oyuncu.
 
Tuba Büyüküstün: Tuba'yı da seviyorum. Annesinden oyuncu olarak doğmamış ama işin içine girdikten sonra çok saygıyla yaklaşmış ve kendisini geliştirmek için çabalıyor. Bir de çok güzel. Olağanüstü bir fiziği var. O çabayla o fiziği seyretmekten keyif alıyor insan...
 
Bergüzar Korel: Babası benim arkadaşımdı. Çok güzel, işin gerektirdiği saygı var onda. Kendisini daha fazla geliştirecek ve çok iyi olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin