Ünlü oyuncudan boşanma açıklaması!

Tolga Karel'den boşanma açıklaması!

resim yok
05 Şubat 2014 - 14:20
Magazin

Tolga Karel'den boşanma açıklaması

Tolga Karel, "boşanıyor" haberlerine açıklık getirdi.

Oyuncu Tolga Karel'in ile üç yıl önce nikah masasına oturduğu Azeri manken Günay Musayeva'dan boşanacağı haberleri, çiftin sevenlerini üzdü.


Cihangir adında bir de oğulları olan çiftin mahkemeye başvurduğu ve boşanma duruşmasının da 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Çorlu Adliyesi'nde görüleceği iddia edildi.

 

İDDİALAR...

Çiftin anlaşmalı boşanacağı, bu nedenle evliliğin tek celsede biteceği de iddialar arasındaydı.

 

KAREL'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Boşanma haberleri üzerine Karel'den açıklama geldi.

 

İŞTE O AÇIKLAMA METNİ

Değerli basın mensubu arkadaşlar;

''Yani 3 yılda 30 kere boşadılar 30 kere barıştırdılar ve her boşanma haberinde biraz daha edepsizleştiler.

Bu sefer gün ve ay bile vermişler eskiden gülüp geçiyordum şimdi okumuyorum bile. benim hakkımda rica ediyorum basın mensubu arkadaşlardan daha yaratıcı haberler yapsınlar artık.[reklam]

Tencit pilavı göndür döndür aynı asparagas haberleri yapmaktan vazgeçsinler.''

Hani gerçekten kabak tadı veriyor artık..

 

YILDIRIM AŞKI...

'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle akıllarda kalan oyuncu Tolga Karel, Bulgaristan’da düzenlenen Best Model of the World yarışmasında ikinci olan Azerbaycanlı manken Günay Musayeva ile 2011 senesinde evlenmişti.

Yıldırım hızıyla evlilik kararı alan çift, İzmit Seka Park Otel’de düzenlenen sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu.

20 kişinin katıldığı törende gelinin nikâh şahitliğini menajer Selin Boronkay, damadınkini ise yönetmen Ezel Akay yapmış, çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıymıştı.

 

 

ACUN ILICALI 'RECEP İVEDİK 4'E KIZGIN MI? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin