Ünlü oyuncudan dizi sektörüne eleştiri!

Ekranın yeni komedi dizilerinden Salih Kuşu’nda Kubilay’ı oynayan Bekir Aksoy, “Komedide eli, yüzü düzgün komik bir adam çok fazla yok. Biz şişman, kısa, kel gibi tiplemelere güldüğümüz için onlara ağırlık veriliyor” dedi.

resim yok
12 Haziran 2013 - 10:36
Magazin

Ünlü oyuncu açtı ağzını yumdu gözünü! Dizi sektörüyle ilgili bakın hangi noktaları eleştirdi?

Ekranın yeni komedi dizilerinden Salih Kuşu’nda Kubilay’ı oynayan Bekir Aksoy, “Komedide eli, yüzü düzgün komik bir adam çok fazla yok. Biz şişman, kısa, kel gibi tiplemelere güldüğümüz için onlara ağırlık veriliyor” dedi.

 

''Sit-com tercih ediyorum''

Salih Kuşu’nda Kubilay’ı canlandıran Bekir Aksoy:

“Sit-com tercih ediyorum yoksa ömrümüz sette geçer. Sit-com’u sevmeyen oyuncu yoktur” dedi.

Türk Malı ve Yahşi Cazibe gibi sit-com’larda rol alan ve en son Salih Kuşu’nda seyircinin karşısına Kubilay olarak çıkan Bekir Aksoy:

“Komedide eli yüzü düzgün komik bir adam çok fazla yok. Biz şişman, kısa, kel gibi tiplemelere güldüğümüz için onlara ağırlık veriliyor. Yurt dışındaki sit com’lar da öyle olmuyor.

Yakışıklı da en iyi komedi de oynayabiliyor. Biz de durum komedisinden daha çok düşünen durum üzerinden bir komedi yapılıyor. Son zamanlarda dramaların içine bile komik karakterler katılıyor. Seyirciyi rahatlatmak için.

 

''Eşit rol dağılımları...''

Belki de bu yüzden birkaç drama projesi dışında diğerleri kör topal gidiyor. Ben çalışmayı seven ama hayatı sadece çalışmadan geçiren bir adam değilim. Sit com tercih ediyorum. Eşit rol dağılımlarını istiyorum. Yoksa ömrünüz sette geçiyor.” diye konuştu.

Aksoy, şöyle devam etti:

“Bizim dizideki karakterler gerçek karakterler değil. Biraz karikatürize edilmiş hayal dünyası üzerine, yanlışlıklar üzerine kurulmuş bir iş. Aslında dizimiz ‘Aşk-ı Memnu’nun komedi hali gibi. Ben de Behlül oluyorum”
[reklam]
Aksoy, 18 Mart 1969 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. 1992 Yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezun oldu. 19-20 yaşında iken konservatuvarın ilk yılında Devlet Tiyatrosu'nda Cüneyt Gökçer ile beraber "Damdaki Kemancı" oyununda küçük bir rol oynadı. Sonra Haluk Kurtoğlu ile "Tohum ve Toprak"ta yine küçük bir rolü oldu. Kenan Işık'ın yönetiminde yine ufak bir rolde oynadıktan sonra Devlet Tiyatrosu'nda sahne tozunu yutmuş oldu.

İki sene Dormen Tiyatrosu, iki sezon Gülriz Sururi ve arkasından altı sene Kent Oyuncuları'nda oynadı.Kenterler'de Müşfik Kenter'le beraber oynadığı "Helen Helen" adlı iki kişilik oyun, "Yolun Yarısı", "Uşak Ne Gördü?", "Sokak Kızı İrma", "Ver Elini Broadway" ve "Çok Uzak Fazla Yakın" gibi oyunlar bazılarıdır.


Salih Kuşu'nun yeni bölümünde neler olacak?

Dengir ve Cansu krizini atlattığını düşünen Bahtiyar’ın başı yine Dengir ile derttedir. Cansu’nun çantasındaki aşk mektubunu bulan Dengir, ipuçlarının izini sürer. Salih Bey ve Derin’in evlilik yıldönümü telaşı tüm ev halkını sarmıştır.

Vesile her fırsatta kocasından şüphelense de Bahtiyar her durumda Vesile’yi düşünür ve gönlünü alacak bir yol bulur. Salih Bey’in çapkın babası Korkut, kafayı fena halde Vesile’ye takmıştır. Bahtiyar karısını korumak için bütün zorlukları göze alır. Salih Bey’in eve getirdiği hizmetli ekibinden bir an önce kurtulmak isteyen Kubilay ve Derin, bir plan yaparlar.

 

 

BİR DÖNEMİN EFSANESİ KARA MELEK NEREDE ORTAYA ÇIKTI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin