Ünlü oyuncudan şok sözler! Bu sözler kime?

Ünlü oyuncudan şok sözler: ''Kansız bunlar!''

resim yok
03 Eylül 2014 - 09:58
Magazin

Ünlü oyuncudan şok sözler: ''Kansız bunlar!''

İsmail Hacıoğlu, TRT'de gösterilen 'Osmanlı Tokadı' dizisinin yapımcısını topa tuttu.


Yeni başlayacak 'Sonsuz Bir An' filminin basın toplantısında konuşan oyuncu İsmail Hacıoğlu, TRT'de gösterilen 'Osmanlı Tokadı' dizisinin yapımcısını topa tuttu.

06 Eylül'de çekimlerine başlanacak 'Sonsuz Bir An' filminin basın toplantısında konuşan oyuncu İsmail Hacıoğlu, TRT'de gösterilen 'Osmanlı Tokadı' dizisinin yapımcısını topa tuttu: ''Zarar ettim diye kimseye tek kuruş ödemedi.''

 

''KANSIZ BUNLAR!''

İsmail Hacıoğlu, set çalışanlarının parasını ödemeyen 'Osmanlı Tokadı' dizininin yapımcısını yerden yere vurdu:

''Kansız. Utanmadan hala iş yapıyor! Türkiye'de o kadar mükemmel bir adalet sistemi var ki davayı kazanmamıza rağmen paramızı alamadık. Beni boşverin. İşçiden çaycıya kimseye para vermedi.

 

''BURADAN AÇIKLIYORUM...''

Kansız bunlar! Hala iş yapıyor bu adam. Yeni şirket açtı, buradan açıklıyorum: Green Film!''[reklam]

İsmail Hacıoğlu, Osmanlı Tokadı dizisinde eşi Vildan Atasever ile kamera karşısına geçmişti.

 

FİLM EKİBİ İDDİALI

Bu arada film çekimlerinin Deniz, Antalya ve İstanbul'da yapılacağını söyleyen yönetmen Ozan Uzunoğlu ''Umarım güzel ve başarılı bir film olur'' dedi.

 



İsmail Hacıoğlu ise filmdeki rolünü şöyle anlattı: ''İlk filmi çektiğimizde güzel bir iş yapmıştık ama 'Sonsuz Bir An'ın senaryosunu daha çok beğendim. Ben bir kanser hastasını oynayacağım. İzleyenlere kanserle ilgili biraz umut verebilir.''

Filmde Ayfer Dönmez, Oruç Kaptan, Metin Keçeci de rol alıyor.

 

 

OYUNCUYKEN DE ŞARKICILIĞA DEVAM! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin