Ünlü oyuncudan Twitter kullanan ünlülere ağır söz!

Dünyaca ünlü oyuncu George Clooney, hayatlarındaki her şeyi Twitter'da ifşa eden ünlüleri 'moron' ilan etti

resim yok
08 Ocak 2014 - 16:39
Magazin

Dünyaca ünlü oyuncu George Clooney, hayatlarındaki her şeyi Twitter'da ifşa eden ünlüleri 'moron' ilan etti.

Esquire dergisi bu ay, dünyanın en ünlü aktörlerinden 'Ocean's Eleven' filminin yıldızı, George Clooney'nin Los Angeles'taki evine konuk oldu. Oyuncu sadece evinin kapılarını değil, içini de açtı.

 

HOLLYWOOD’A GÖRE MÜTEVAZI BİR EV!

Girişteki yüksek kapıları, devasa ağaçlar gizliyor. Şehrin keşmekeşinden uzaklaşmak, her şeyden izole olabilmek mümkün bu yerde. Hollywood’taki yıldızların lüks villalarına bakınca, burası mütevazı bir ev sayılabilir. Ama koyu ahşap ve derinin hakim olduğu, barbekü alanı, film izleme odası, barı ve basketbol sahası olan Tudor döneminden kalma malikane, pek de mütevazı değil aslında.

 

Oyuncu burayı henüz şöhrete kavuşmuşken, yani 1995’te 1 milyon dolardan daha az bir paraya aldı ki; şimdi bu fiyata, bu evin yanından bile geçilmez. Garajda iki araba hazırda bekliyor. Biri siyah Porsche 311, biri de kırmızı beyaz renkli; Chevrolet Corvette.

 

COMO GÖLÜ’NDEKİ  SIĞINAK

2011'de George Clooney, birçok ünlü isme ev sahipliği yapan, İtalya'nın kuzeyindeki Como Gölü'nde de bir ev aldı. Sebebiyse belli; Los Angeles'taki gözler önündeki hayatından kaçmak. Ama İtalya'da bile evden çıkamıyor ünlü oyuncu. ''Eğer tekneye binebilme şansım olsaydı; gölde oturur, kitap okurdum. Ama ne zaman böyle bir şey yapmaya karar versem; yanımda benim fotoğraflarımı çekmek için gelen başka tekneler oluyor'' diyor Clooney.

 

Clooney, canı motosiklet kullanmak istediğindeyse; evden sabahın 5’inde çıktığını söylüyor: ''İtalyan paparazzisi sonuçta. 10’dan önce uyanmazlar! Oyuncu, Hollywood’un eski isimlerinin, bu şöhret olayını  kaldıramayacağını düşünüyor: “Kendimi Clark Gable ile   kıyaslamıyorum ama bu baskıyı kaldıramazlar.''

 

''PARKTA BİLE YÜRÜYEMİYORUM!''

Ünlü isimlerin hayatlarındaki her şeyi ifşa etmemesi gerektiğini düşünen oyuncu, Twitter'da aktif rol alanları da eleştiriyor:
''Ünlü biri Twitter kullanıyorsa morondur!''[reklam]

Clooney, ''İnsanlar, 'Tepede, kocaman ve lüks bir evi olan şu adam ne konuşuyor öyle!' diye düşünebilir ama; o tepedeki kocaman ev saklanmak için. Şöhret insanı kısıtlıyor. 15 yıldır Central Park'ta yürüyemiyorum. Hâlâ orada yürüyebilmeyi çok isterdim, biliyor musun?'' diyor.

 

''EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL''

Müzmin bekar George Clooney, ''Neden evli ve çocuklu bir adam olmayı tercih etmediniz?'' sorusunu ''1989'da evlendim aslında. Bu işte çok iyi değildim açıkcası. Boşandıktan hemen sonra 'Bir daha asla evlenmem' dedim. O günden sonra da bu konu hiç açılmadı'' diye yanıtlıyor.

 

Hollywood'un yakışıklısı,  52 yaşındaki bir adamın hâlâ yalnız ve çocuksuz olmasının altında başka şeyler arayan insanlara da cevap veriyor: “Sevgi dolu bir ailede büyüdüm. Aile kavramıyla  ilgili bir korkum ya da güvensizliğim yok!''

 

ÇOCUKKEN BENi BEĞENMEZLERDi

Komedi dizisi 'New Girl'ün başrol oyuncusu Zooey Deschanel, Elle dergisine içini döktü. Güzel oyuncu, ''Dünyanın en beğenilen çocuğu değildim. Eminim birlikte büyüdüğüm çocuklardan hiçbiri, bir gün televizyona çıkıp kendi şovumu yapacağımı falan düşünmezdi” dedi. Babasının film setlerinde büyüyen Deschanel, okuldaki kötü kızların onu daha da azimli biri yaptığı kanaatinde: ''Hayatta hiçbir şeyi kolay elde etmedim. Ama bence bu güzel bir şey. İstediğini elde etmek için çok çalışmak gerektiğini, daha çok küçük yaştayken anlamış oldum.''

 

 

DOĞUM SONRASI HIRS YAPIP KÜRDANA DÖNDÜ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin