Ünlü oyuncular çılgın projeye birlikte imza atıyor!

Çılgın projeye birlikte imza atıyorlar...

resim yok
22 Nisan 2014 - 09:13
Magazin

Çılgın projeye birlikte imza atıyorlar...

Her şey tiyatro için!

Tiyatro koltuklarına kombine uygulaması!


Cem Davran, kurucusu olduğu İstanbul Halk Tiyatrosu'nun yeni salonunun inşaat maliyetlerini karşılamak için koltukları kombine usulü satışa çıkardı

 

KOLLARI SIVADI

Oyuncu Cem Davran; Erkan Can, Bahtiyar Engin ve Yıldıray Şahinler'le birlikte kurucusu olduğu İstanbul Halk Tiyatrosu'na yeni mekan kazandırmak için kolları sıvadı.

Beş sezondur 'Alevli Günler' ve 'İhtiyar Balıkçı ve Deniz' oyunlarıyla tiyatroseverlerin karşısına çıkan İstanbul Halk Tiyatrosu'nun kurucuları, Taksim'deki Golden Age Hotel'in alt katını kiraladı.

 

250 KİŞİLİK SALON

Kaba inşaatı devam eden mekanı 250 kişilik tiyatro salonuna dönüştüreceklerini söyleyen Cem Davran, maliyeti düşürmek için ilginç bir yönteme başvurduklarını anlattı.

Davran, para akışını sağlamak için futbol takımlarının uyguladığı kombine bilet satışını örnek aldıklarını belirtti.[reklam]

'MALİYETLİ BİR İŞ'

Ünlü oyuncu, projeyle ilgili şöyle konuştu:

"Bu tiyatro, kâr amacı gütmüyor. Ayrıca bizden sonraki nesillere kalmasını arzu ediyoruz. Çok maliyetli bir işe kalkıştık ama imece usulü herkes yardımcı olmaya çalışıyor.

Mali destek için neler yapabiliriz diye düşünürken, aklıma koltuk satma fikri geldi. Bir koltuğu 1000 liradan satıyoruz.

 

''KOLTUK ALANLAR...''

Koltuk alanlar; maçlardaki VIP muamelesi görecek, koltuğun arkasında ismi yazacak.

Ayrıca sezon oyunlarını izlerken öncelikli olacaklar. Bir arkadaşım 10 koltuk alarak destek oldu."

 

 

CEM DAVRAN'DAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin