Ünlü oyuncular o festivalde buluştu!

Babylon Soundgarden Festivali, bu yıl Soma'daki faciada yaşamını yitirenler için düzenlendi. Ünlü isimlerin akın ettiği festivalin geliri Soma'ya bağışlandı

resim yok
26 Mayıs 2014 - 10:24
Magazin

Müziğin popüler isimleri Soma için sahnedeydi.

Babylon Soundgarden Festivali, bu yıl Soma'daki faciada yaşamını yitirenler için düzenlendi. Ünlü isimlerin akın ettiği festivalin geliri Soma'ya bağışlandı

 

DÖRDÜNCÜ KEZ...

Bu yıl dördüncü kez gerçekleşen Babylon Soundgarden İstanbul Festivali, önceki gün Parkorman'da gerçekleştirildi.

 

GELİRİN TAMAMI

Pet Shop Boys, Sky Ferreira, Seun Kuti & Egypt 80 ve FM Belfast gibi isimleri ağırlayan festivalden elde edilen gelirin tamamı Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren işçilerin yakınlarına bağışlandı.

'Soma İçin Müzik' sloganıyla düzenlenen festivale ilgi yoğundu.

 

PET SHOP BOYS'A BÜYÜK İLGİ

Konser alanını dolduran binlerce müziksever, çimlerin üzerine uzanarak konserleri takip etti. İzleyiciler, özellikle festivalin kapanışında sahneye çıkan Pet Shop Boys'un şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.[reklam]

ÜNLÜ İZLEYİCİLER

Efsane grubu izleyenler arasında; Ece Sükan, Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci de vardı.

Berrak Tüzünataç, özellikle Soma için festivale geldiğini söyledi.

Engin Altan Düzyatan'dan evlilik arifesinde ayrılan Özge Özpirinçci ise konserleri bir erkek arkadaşıyla birlikte izledi. İkilinin samimi halleri dikkat çekerken, Özpirinççi gazetecilerin sorularını duymazlıktan geldi.

13 Mayıs'ta  meydana gelen Soma'daki maden faciasının ardından 'Soma için Müzik' çatısı altında düzenlenen festivalin tüm bilet gelirleri, felakette hayatını kaybeden işçilerin  ailelerine ve yakınlarına aktarıldı.

 

 

DİZİ OYUNCULARI ÜCRETLERİNE ARAP ZAMMI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin