Ünlü oyuncunun kızına feci dayak!

''Kızımın boynunda şiddet izi gördüm...''

resim yok
28 Mart 2014 - 12:47
Magazin

''Kızımın boynunda şiddet izi gördüm...''

Oyuncu Şenay Gürler 24 yaşındaki kızının kocasından şiddet gördüğünü mahkemede gözyaşları içinde anlattı.

Damadının kendisine de ''Ölsen rahat ederiz'' dediğini söyleyen Gürler, Antalya'da bir köyde yaşayan kızının travma altında olduğunu vurguladı.


Oyuncu Şenay Gürler (47), Antalya Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açan kızı Duygu Yıldırım'la (24) ilgili talimatla İstanbul'da tanık olarak ifade verdi.

Mahkemede ve çıkışta gözyaşlarını tutamayan Şenay Gürler, kızının kendisine artık kocasıyla bir araya gelmeyeceğini anlattığını söyledi.

 

DÜĞÜNDEN SONRA 8 AY GÖRMEDİM

Gürler, evlendikten sonra kızıyla 8 ay hiç görüşmediğini, daha sonra kızının hamile olduğunu öğrendiğini belirtti. Düğün gecesi Kamil Yıldırım'la tartıştığı için davalı kocanın kendisiyle görüşmek istemediğini sözlerine ekleyen Şenay Gürler;

''Kızım hamile kalınca bana gelerek özür diledi. Bana geldiğinde yüzünde iyileşmeye başlayan bir morluk vardı. Daha sonra davalı gelip benden özür diledi. Antalya'da kızımın yaşadığı yere gittim.

Köy evinde yalnız yaşıyordu. Bir şeye ihtiyacı olduğunda kendisi alamıyor, eşinin eve gelmesini istiyordu. Ben şehre gidip gelmesi için kızıma araba aldım'' dedi.

 

'AHLAKİ DEĞERLERİME HAKARET ETTİ'

Kızının doğumu biraz gecikince Antalya'ya gittiğini ve evine gitmeden önce telefonla konuştuğunda kızının hem gel dediğini hem de istemediğini sözlerine ekleyen Şenay Gürler;[reklam]

''Çünkü kocasının bana bir şey yapmasından korkuyordu. Telefonda ağlıyordu. O zaman davalı bana telefon etti. Hayatım, düşüncelerim, ahlaki değerlerim hakkında çok ağır şeyler söyledi. 'Sen ölsen biz çok daha rahat ederiz' dedi'' diye konuştu.

 

'KOCASINA ÇOCUĞU İÇİN KATLANDI'

Doğum yaptığında kızıyla kendisinin ağır bir travma geçirdiğini belirten Şenay Gürler;

 

''En sonra kızımı ve çocuğunu alarak tatile gittiğimizde kızımın durumunun çok kötü olduğunu, boynunda şiddet izi olduğunu gördüm. Çocuğu olduğu için katlandığını söyledi.

Yaşadıkları artık dayanılmayacak noktaya gelinceye kadar sabretti. Dayanamayacağı noktaya geldikten sonra kesinlikle geri adım atmadı. Eşiyle bir araya gelmesi mümkün değildir'' dedi.

 

 

TÜM ISRARLARA RAĞMEN DİZİDEN AYRILDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin