Ünlü oyuncunun skandal gecesi!

Ünlü oyuncunun olaylı gecesi, mahkemede son buldu. Metin Yıldız, trafik polislerini canından bezdirdi.

resim yok
30 Mayıs 2013 - 10:34
Magazin

Ünlü oyuncunun olaylı gecesi, mahkemede son buldu. Metin Yıldız, trafik polislerini canından bezdirdi.

Böyle direniş görülmedi!

Dizi oyuncusu Metin Yıldız, alkol çevirmesine yakalanınca polisi canından bezdirdi.

Ece Erken taktiğiyle kan testini de reddeden Yıldız, mahkemelik olmaktan kurtulamadı.

POLİSTEN KAÇTI, MAHKEMELİK OLDU

Dayak ve aldatma iddialarıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Metin Yıldız, yine olaylı bir gecede başroldeydi...

Yıldız, trafik kontrolünde polisten kaçınca aksiyon filmlerini aratmayan sahneler yaşandı.

BKM Mutfak oyuncusu Metin Yıldız, önceki gece kendisinin kullandığı ve içinde sevgilisinin de bulunduğu araç ile Talimane güzergahında ilerlerken rutin trafik kontrolleri sırasında trafik polisleri tarafından aracı çevrildi.

Polis memurlarının evrak kontrolü sonrası oyuncuya alkolmetre üfletmek istemeleri ile olaylar başladı. Alkolmetreyi üflememek konusunda görevli memuru ikna etmek için araçtan inen Yıldız, polislerden, ‘hayır’ cevabını aldıktan sonra hızlıca aracına binip kaçmaya çalıştı.

Oyuncunun bu davranışı karşısında hızlı davranan polisler, ışık nedeniyle duran trafiğinde yardımıyla aracı 50 metre sonra trafik ışıklarında yakalarlarken Yıldız, ilerleyen trafikte  memurlarının can güvenliğini tehlikeye attı. Aracın önüne geçen polisler, oyuncuyu ve sevgilisini araçtan indirip aracını bağladı.
[reklam]
Bu sırada Metin Yıldız' a bir şokta sevgilisinden geldi. Ünlü oyuncunun sıkıntılı anlar yaşadığı ve kendisini görüntüleyen gazetecilere ''Anam avradım yarın bu haberi okuyunca ne diyecek. Hepiniz  p….siniz, hepinizin a… koyayım. Bana böyle mi abi diyorsunuz. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Hepiniz yav...sınız.'' küfürler etti. Bu sırada Metin Yıldız’ın sevgilisi olay yerinden geçen taksiye binerek uzaklaştı.

 

Küfür ve hakaretler!


Polis tarafından yakalanan Metin Yıldız, alkolmetreye üflemeyi kabul etmemesi ve hırçın tavırları nedeniyle olay yerine çağrılan bir ekip arabası ile kan testi yapılması için yola çıkarken, bu sırada kendisini görüntülemeye devam eden basın mensuplarına çok ağır küfür ve hakaretlerde bulunmaya da devam etti.

Şişli Etfal Hastanesi'ne götürülen oyuncu, burada ise geçtiğimiz aylarda yine trafik kontrolleri sırasında yakalanan ve hastanede kan testi yapılmasını kabul etmeyen Ece Erken'ın taktiğini uygulayarak testleri yaptırmayı reddetti.

Bu doğrultuda kendisine kan testi yapılamayan Yıldız, daha sonra buradan Taksim Karakolu'na götürüldü.

Burada hakkında rapor düzenlenen oyuncu, savcının talimatı ile nöbetçi mahkemeye sevkedildi. Oyuncunun olay yerinde kalan aracı ise çağrılan bir çekici ile bulunduğu yerden kaldırılarak Dolapdere'deki bir otoparka çekildi.

 

Eşini de dövmüştü

 

Metin Yıldız daha önce de kamuoyunun gündemine eşini dövmesiyle gelmişti. Alemin Kralı dizisinde de dayakçı koca rolüyle bilinen Yıldız, karısı Elvan Yıldız'ı alkol aldıktan sonra tekme ve yumruklarla dövmüştü. Polislere eşinin kendisini sürekli dövdüğünü söyleyen Elvan Yıldız, darp raporu almıştı.

 

 

TÜRK DİZİLERİNİN EMNİYET KARNESİ AÇIĞA ÇIKTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin