Ünlü oyuncuya şok ceza!

Tarık Tarcan hakkında imar kirliliğine neden olduğu gerekçesiyle dava açıldı.

resim yok
08 Temmuz 2013 - 16:15
Magazin

Show TV'de zamanında sunduğu Çarkıfelek yarışma programı ile hafızalarda yer edinen Tarık Tarcan hakkında imar kirliliğine neden olduğu gerekçesiyle dava açıldı.

Ünlü oyuncu Tarık Tarcan, 2007 yılında, dönemin Bozburun Belediye Başkanı Salih Taşkın'ı makamında ziyaret ederek beldede satın alabileceği yerler hakkında bilgi istedi.

70 BİN LİRA CEZA

Daha sonra da Merkez Mahallesi'ndaki plajın arkasında, kendisi gibi Bozburun'u çok seven sanatçı Bülent Ortaçgil'e 300 metre uzaklıkta bir arazi satın aldı ve 80 metrekarelik iki katlı ev yaptırdı.

Ancak, Bozburun Belediyesi imar ekipleri bir süre önce Tarcan'ın evinin İmar Yasası'na aykırı olduğu gerekçesiyle işlem başlattı.

Önce 70 bin lira ceza kesildi, peşinden de Marmaris Cumhuriyet Savcılığı'na hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Savcılık da Tarcan hakkında imar kirliliğine neden olduğu gerekçesiyle Marmaris Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. Tarık Tarcan, mahkemede evinin bulunduğu yerin imara aykırı olduğunu bilmediğini söyledi.

 

Belediye başkanı konuştu

Bozburun Belediye Başkanı CHP'li Cemil Şener şöyle dedi:

"Belediye binamız, okullar, jandarma ve camiler de kaçak. Şimdiye kadar da tek bir çözüm üretilmedi.

Tarık Tarcan'ın yeni binası kıyı kenar çizgisinde olduğundan kaçak yapılaşmaya giriyor. İşlem yapmaya mecburuz. Yapmazsak biz sorgulanıyoruz. Bu durumun kökten çözüme kavuşması gerekiyor."

 

Tarcan'ın kariyeri

 

Tarık Tarcan, 14.04.1958’de Bursa’nın Mudanya ilçesinde doğdu. Soy ağacı Osmanlı Kayı Boyu’na dayanan bir ailenin iki çocuğundan biridir. İlk, orta ve lise öğrenimimi Bursa’da tamamladı. Eğitim hayatı ile birlikte gelişen spor aşkı ve sporcu kimliği, onu spor akademisine yönlendirdi. Ancak okul için gittiği İstanbul’da, Vakko’nun mankeni olunca hayatının ve kariyerinin yönünü tamamen değiştirdi. Yurtiçi ve yurtdışında yüzlerce defile, yüzün üzerinde reklam filmi çevirerek ona farklı coğrafyalar, farklı iklimler ve farklı kültürlerle birlikte sinema dünyasının kapılarını da açtı. Aslında spor doktoru, fizyoterapistdir.
[reklam]
1984 yılında ‘Fahriye Abla’ gibi Türk sinemasında önemli yeri olan bir film ile başlayan sinema serüveni, onlarca film ve televizyon dizisi ile devam etti.

Tarcan, Show TV'de zamanında sunduğu Çarkıfelek yarışma programı ile hatırlanır. Bir dönem Star TV'de de En Büyük Yarışma, Bu Yarışma isimli yarışma programını sunmuştur. 1991 yılında sade ve doğal yaşamayı seçip Antalya’ya Kaleiçi’ne yerleşti. Bir restoran açtı, 5 yıl işletti. Son dönemlerde yılın belli bir bölümünü doğa ve deniz tutkusunun yönlendirdiği daha sakin ve bakir bulduğu Datça Bozburun köyünde geçiriyor.

Oyunculuğuna erken yaşta veda eden sanatçı, tam bir deniz tutkunu olup kaptanlık brövesi de (ehliyeti) almıştır. Sürekli spor yapan Tarık Tarcan tenis turnuvalarına katılıyor. Tarık Tarcan, konutun yanı sıra en karlı gayrimenkul yatırımları arasında yer alan lojistik depoları ve arsaya yatırım yapıyor. Bursa Gemlik'te zeytin depoları ve arsaları bulunuyor.

Filmlerinden bazıları:

2003 Gurbet kadını
2000 Zehirli çiçek
1998 Affet bizi hocam
1997 Işıklar sönmesin, Sırtımdan vuruldum
1996 Gurur
1994 Sevginin gücü
1993 Tatlı Betüş
1988 Sapık Kadin, Kadının adı yok
1988 Yaprak dökümü
1986 Aşk hikâyemiz
1986 Kupa kızı, Güzelim
1984 Fahriye Abla


 

NURİ ALÇO'DAN İTİRAFLAR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin