Ünlü sanatçı polemiğe girmedi!

Hande Yener, polemik yaşadığı Demet Akalın'la ilgili soru üzerine "Arkadaşlar, hadi bana müsaade, sahne bekliyor" dedi.

resim yok
11 Kasım 2013 - 09:46
Magazin

Hande Yener, polemik yaşadığı Demet Akalın'la ilgili soru üzerine "Arkadaşlar, hadi bana müsaade, sahne bekliyor" dedi.

 

SAHNE İSTANBUL'DA

Hande Yener, önceki gece ikinci kez Sahne İstanbul'da konser verdi.

 

SORULARI YANITLADI

Aşçı kostümü ile sahneye çıkan ünlü şarkıcı, programdan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayıp;

"10 Kasım'a girdik. Bu yüzden hüzünlüyüm. Ata'mızı sevgi ve hasretle anıyorum" dedi.

 

'HERKES EĞLENSİN, OTURMAK YOK'

Yener; geçtiğimiz ay Twitter'da Emel Sayın yüzünden Demet Akalın'la yaşadığı polemik hatırlatılınca;

"Arkadaşlar bana müsaade, sahne beni bekliyor" diyerek basın toplantısını yarıda bıraktı.

Sahneye mutfaktan çıkan Hande Yener, söylediği eski ve yeni şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.

Yener, konuklara "Herkes eğlensin, oturmak yok" diye seslendi.

 

KARİYERİ

Yener, İstanbul'un Kadıköy ilçesinin Bahariye semtinde doğup büyüdü. Çalıştığı mağazaya gelen Hülya Avşar aracılığıyla Sezen Aksu'yla tanıştı ve iki yıl Sezen Aksu'nun vokalistliğini yaptı. Bu sırada şan dersleri aldı ve farklı müzisyenlerle tanıştı.

 

2000 yılında ilk albümü Senden İbaret'i yayımladı ve albümde yer alan "Yalanın Batsın" şarkısı ile çıkış yaptı. 2002 yılında Sen Yoluna Ben Yoluma adını verdiği ikinci stüdyo albümünü yayımladı. Albüm, bir milyon satış barajını geçerek en çok satan Hande Yener albümü oldu. 2004'te Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor albümünü, 2006'da, pop müzikten uzaklaştığı Apayrı albümünü yayımladı. 2007 yılında ise elektronik müziğe geçiş yaptığı Nasıl Delirdim? albümünü piyasaya sürdü. Albümdeki "Kibir" ve "Romeo" şarkıları, Avrupa listelerine de giriş yaptı. 2008 yılında Hipnoz, 2009 yılında Hayrola? albümlerini piyasaya sürerek elektronik müzik yapmaya devam etti.[reklam]

2009 yılının sonunda tekrar pop müzik yapacağını açıkladı. 2010 yılının Nisan ayında Hande'ye Neler Oluyor? albümüyle altı yıl aradan sonra pop müziğe geri döndü. Albümdeki "Sopa", "Yasak Aşk", "Bodrum" ve "Çöp" şarkılarını kliplendirdi. 2011 yılının Nisan ayında "Atma" şarkısında Sinan Akçıl ile düet yaptı ve aynı yılın Eylül ayında dokuzuncu stüdyo albümü Teşekkürler'i piyasaya sürdü. Albümdeki "Bana Anlat", "Unutulmuyor", "Teşekkürler", "Havaalanı" ve "Dön Bana" şarkılarını kliplendirdi. Haziran 2012'de pop-rock grubu Seksendört ile birlikte Rüya adını verdiği bir ortak albüm yayımladı. 12 Aralık 2012'de, onuncu stüdyo albümü Kraliçe'yi satışa sundu.

Madonna'dan etkilendiğini söyleyen Hande Yener, müziğinin yanı sıra giyim tarzı ve sık değiştirdiği saç rengi ile tanınmaktadır. Türkiye'de 2000'li yıllarda tek bir albümle bir milyon albüm satış rakamını geçen sanatçılardan biridir. 2008 yılında gey ikonu unvanını almıştır ve geylerle arasında güzel bir bağın olduğunu belirtmiştir.

 

Ödülleri arasında dört Altın Kelebek Ödülü, üç Kral TV Video Müzik Ödülü ve üç MÜ-YAP Müzik Ödülü bulunmaktadır. Tüm bunların dışında Yener, bir evlilik yapmıştır ve bir oğlu vardır.

 

 

HANDE YENER İLE KEYİFLİ SOHBET BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin