Ünlü şarkıcı sonunda oyunculuğa adım atıyor!

Peker, dijital ortamda satışa sunulan single'ını ve Arzu Öztoprak'la evliliğini anlattı.

resim yok
26 Mayıs 2014 - 09:51
Röportaj

''Halkın içindeyim star gibi olmadım!''


25 yıldır müziğin içinde olan ve şu sıralar 'Mütemadiyen' adlı bir single çıkaran Hakan Peker: ''Bugüne kadar hiç star kimliğine bürünmedim, hep halkın içinde yaşadım.''

Müzik hayatında 25 yılı geride bırakan Hakan Peker, üç yıllık suskunluğunu 'Mütemadiyen' adlı single'ıyla bozdu.

 

Peker, dijital ortamda satışa sunulan single'ını ve Arzu Öztoprak'la evliliğini anlattı.

Neden üç yıl ara verdiniz?


Biraz yorgunluk vardı. Konserlerimiz oldu. Avrupa'ya gittim ve sonra evlendim. Nadasa yatırmıştım kendimi. Yenilenmeye ihtiyacım vardı.

Bu şarkı yeni Hakan Peker'in tarzına da uygun mu oldu?


Evet. Bu şarkıyla birlikte yenilenme yaşıyoruz. Yeni nesillere ulaşmak için müzik tarzımızda değişime gittik. Ben her nesli yakalamayı başardığım için kalıcı oldum zaten.

 

YAZ SONUNDA BİR FİLMDE ROL ALACAĞIM

90'larda çok büyük rekabet vardı. Tarkan, Mustafa Sandal, Kenan Doğulu gibi isimlerin hepsi bugün star oldu. Siz kendinizi nerede görüyorsunuz?


Aslında ben onlarla pek kıyaslanmadım. Dans kökenli olduğum için beni keşfetmişti zaten insanlar. Ben iki kere meşhur oldum. Bir Hakan Peker Dans Grubu olarak, bir de şarkıcı kimliğimle. Benim kulvarım ayrıydı. Zaten hiç öyle star komplekslerim olmadı, star kimliğine bürünmedim. Hep halkın içinde yaşadım.

Bu noktaya gelmek zor oldu mu?


Kolay olmadı tabii. Sefalet çektik, zorluk gördük ama yılmadık. 'Ateşini Yolla Bana' şarkısı hâlâ tribünlerde söyleniyor. 15 albüm yapmışım, en az o kadar hitim var.[reklam]

Oyunculuk teklifleri almaya devam ediyor musunuz?


Evet, yıllardır beni kamera karşısına geçirmek isteyen yapımcılar oldu ama kabul etmedim. Çünkü yazım ve yapım aşamasında hep söz sahibi olmak istedim. O yüzden kendimi sinema filmine sakladım. Bu aralar beni esas heyecanlandıran şey; yaz sonunda hayata geçirmeyi planladığımız sinema filmi.

 

EVDE EŞİMİN SÖZÜ GEÇER

İki yıl önce evlendiniz. Ne değişti hayatınızda?


Çok bir şey değişmedi aslında. Evlendikten sonra daha mutlu, düzenli bir hayat sürmeye başladım.

Zor bir eş misiniz?


Evet, bazen sıkılıyor benden. Çünkü ben çok titiz, mükemmeliyetçi, detaycı biriyim.

Kimin sözü geçiyor evde?


Onun daha çok sözü geçiyor. Ben belli yerden sonra bırakırım. Son sözü hep o söylüyor.

Tekrar baba olmak ister misiniz?


Evet, önümüzdeki yıl Allah nasip ederse tekrar baba olmayı istiyorum. Benim oğlan evlendi biliyorsun. Torun gelmeden, dede olmadan; bir çocuk sahibi daha olmayı istiyorum.

 

 

MELTEM CUMBUL'UN FAVORİLERİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin