Ünlü sunucu sosyal medyayı salladı!

Burcu Esmersoy, hafta sonu sunuculuğunu üstlendiği programda giydiği çizmeyle sosyal medyada günün konusu oldu.

resim yok
03 Aralık 2013 - 09:32
Magazin

Spor programında giydiği çizme olay oldu!

 

Ünlü sunucu sosyal medyayı salladı.

 

İşte detaylar:

 

SOSYAL MEDYADA GÜNÜN KONUSU

Burcu Esmersoy, hafta sonu sunuculuğunu üstlendiği programda giydiği çizmeyle sosyal medyada günün konusu oldu.

 

5 BİN TL!

Louboutin marka çizme 5 bin liraya yakın fiyatıyla dudak uçuklatıyor.

Sevilen sunucu Burcu Esmersoy, hafta sonunda sunuculuğunu yaptığı 'Spor Gecesi' isimli programda giydiği çizmeyle bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu.

 

TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Emek Ege ile sunduğu programda, ünlü tasarımcı Christian Louboutin'in tasarımı olan 4 bin 750 liralık diz üstü bir çizme giyen Esmersoy, Twitter'da uzun süre konuşuldu.

 

ELEŞTİRİ DE GELDİ

Güzel sunucunun kıyafetini beğenenler olduğu gibi, kombinin spor programı için uygun olmadığını belirtenler de oldu.

 

ESMERSOY KİMDİR?

Burcu Esmersoy, 02 Ekim 1976'da İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini ise Beşiktaş Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun olarak tamamladı. Daha sonra New York Üniversitesi'nde "Hospitality, Tourism and Sports Management" eğitimi aldı. Burcu Esmersoy aynı zamanda çok iyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.[reklam]

1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" oldu.

Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı.

2006 yılının Nisan ayında NTV'de "Spor Servisi" programının sunuculuğunu yapmaya başlayan Esmersoy, daha sonra NTVSpor kanalında da programlar yapmıştır. Daha sonraları ise hafta içi her akşam saat 22:30'da NTV'de Burcu Esmersoy ile Spor'u ve her Pazar 16:00'da canlı yayınla Ntvspor'da 'Spor Aşkı' programlarını sunmuştur.

Ayrıca bir dönemde Evo Otomobil dergisinde ve NYC dergisinde yazıları ve Radikal Gazetesinde Pazar Günleri 'Gölgede Futbol' köşesiyle yazılarına yayınlanmıştır.

2011 yılında ise Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Ünlülerin yarıştığı, yarışma sonunda Duyma Engelli Çocuklar için yapılacak okulun olduğu bir sosyal sorumluluk projesi olan ve Show TV'de yayınlanan Yok Böyle Dans programında yarışmıştır. Dans etmeyi çok sevdiğini ve en sevdiği dans parçasının Dennis Ferrer'in Touched The Sky olduğunu Ayşe Arman'la yaptığı söyleşide belirtmiştir. 2012 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yapmıştır. Son olarak Popstar 2013 programında sunuculuk yaptı.

 

 

ESMERSOY YÜZÜĞÜ SOL ELİNE TAKINCA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin