resim yok
25 Eylül 2011 - 00:00

 

Başrol teklifleri geliyor ama sette yatıp kalkmak istemem
İşte Kürşat Başar'ın Hürriyet'e verdiği röportajın ilgili bölümü: 
 
 Özel bir karakter, az görünüp olayı yönetiyor
 
* Bir de dizi projeniz olduğunu okuduk geçen hafta. "Dinle Sevgili" dizisinin kadrosuna katılıyor musunuz?
 
"Dinle Sevgili" diye çıktı ama değil. Aynı şirket başka bir dizi yapıyor. Onda rol alacağım. Onunla ilgili konuşurken dediler ki; "Dinle Sevgili" dizisi bir radyoda geçiyor, siz de yıllarca radyo programı yaptınız, orada konuk olur musunuz?? Ben de kabul ettim. Radyoda program yapan Kürşat Başar olarak görüneceğim.
 
* Yeni başlayacak olan dizide nasıl bir rolünüz var?
 
Polisiye dizi olacak. Bir polis istihbarat şefini canlandıracağım. Özel bir karakter. Çok görünen biri değil. Aralarda görünüp olayı yönetiyor.
 
* Niye bu dizi teklifini kabul ettiniz?
 
Epeyce teklif geldi. Başrol teklifleri de geliyor. Ama ben oyuncu değilim. Başrol oynamak ciddi bir şey. Çok çok içine sinmesi, Bu rol için her şeye katlanırım, beş-altı gün sette yatıp kalkarım, Kıvanç (Tatlıtuğ) gibi hocalarla çalışırım? falan demen lazım. Bu kabul ettiğim dizi daha az zaman istiyor. Rol de benim oynayabileceğim gibi.
 
* Ne zaman başlıyorsunuz?
 
Bu hafta başlıyor çekimler. Kasımda yayınlanmaya başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin