Ünlü yıldızların kiralık tutkusu!

Magazin dünyasının ünlü isimleri kiralık otomobil kullanarak, hem lüks araçlarıyla ha­va atıyor hem de ka­zanç­lı çı­kı­yor.

resim yok
29 Aralık 2014 - 15:16
Magazin

Onlar da kiracı!

 

Milyonluk ünlülerin kiralık tutkusu!

Lüks otomobilleriyle gövde gösterisi yapan ünlü isimler, kiralık araçları tercih etmeye başladı. Nedeni ise tasarruf.


Magazin dünyasının ünlü isimleri kiralık otomobil kullanarak, hem lüks araçlarıyla ha­va atıyor hem de ka­zanç­lı çı­kı­yor.

Değeri 1 milyon doları bulan araçlarını satan Serdar Ortaç, ki­ra­lık araç kul­lan­ma­sı­nın ne­de­ni­ni, ''Aracı satarken değer kaybediyor. Ki­ra­lı­yo­rum, arı­za çı­kar­sa ye­ni­si­ni alı­yo­rum. Bu dün­ya­da ki­ra­cı­yız, sa­tın al­ma­ya ge­rek yo­k'' söz­le­riy­le açık­la­dı.

 

Sinem KOBAL: 'Para kolay kazanılmıyor'

 

Uzun za­man­dır ki­ra­lık oto­mo­bil kul­la­nan Sinem Kobal ''13 ya­şın­dan be­ri ça­lı­şı­yo­rum ve ken­di ayak­la­rı­mın üze­rin­de­yim. Pa­ra ka­zan­ma­nın ko­lay ol­ma­dı­ğı­nı bi­li­yo­rum. Bu yüz­den de hiçbir za­man çok bü­yük pa­ra­lar ve­rip oto­mo­bil al­mak is­te­me­dim. 20 ya­şın­dan bu ya­na ki­ra­lık oto­mo­bil kul­la­nı­yo­rum, böy­le mut­lu­yum. Sa­tın al­ma­yı da dü­şün­mü­yo­rum, çün­kü lüks me­ra­kım yok'' diye konuştu.  

 

Berrak TÜZÜNATAÇ: 'Paparazzilerden kaçmak için'

Araç kiralayan bir diğer ünlü ise oyuncu Berrak Tüzünataç. Paparazziler tarafından arabası mimlenen Tüzünataç, magazin muhabirlerinden kaçabilmek için kiralık otomobil tercih ediyor.[reklam]

Azra AKIN: 'Kazançlı çıkıyorum'

Azra Akın da ki­ra­lık ara­ba ter­cih edi­yor. Akın, ''Bu sa­ye­de tra­fik si­gor­ta­sı, kas­ko, ta­şıt ver­gi­si öde­mek­ten kur­tu­lu­yo­rum.  Ki­ra­lık üc­re­ti­ni ve ben­zi­ni de ver­gi­den dü­şü­yo­ru­m'' de­di.

Kendi aracı yıpranmasın diye...

Oyun­cu Halit Ergenç ta­ti­le gi­der­ken Au­di mar­ka ara­cı ki­lo­met­re ya­pıp, yıp­ran­ma­sın di­ye ki­ra­la­ma­yı ter­cih edi­yor.

Şarkıcı Cenk Eren 800 bin lira değerindeki Bentley marka bir otomobile iki ayda 53 bin lira kira bedeli ödedi.

Pors­che mar­ka oto­mo­bi­liy­le objektiflere yansıyan Tolga Karel'in aracı, de­ne­yim­le­mek ama­cıy­la al­tı ay­lı­ğı­na ki­ra­la­dığı ortaya çıktı.

 

 

SİNEM KOBAL VE ARDA TURAN ARASINDA GÖNDERMELER! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin