Ünlüler dünyasının klişe haberleri!

Seda Kaya'dan çok sert 'magazin' yorumları!..

resim yok
22 Ağustos 2014 - 15:35
Magazin

Seda Kaya'dan çok sert 'magazin' yorumları!..

"...bu haberler kadının kişiliğine, özel hayatına, duygularına, kadınlığına bir saldırıdır."

Yeni Asır'dan Seda Kaya'nın bugünkü yazısı...

 

ÜNLÜLERE MAGAZİN TACİZİ

''Adını baştan koyalım: Bunun adı tacizdir. Magazin basını yıllardır ünlü kadınlara taciz uyguluyor ve bunu 'haber' adına yaptığını söylüyor. Oysa yazdıklarının ne haber değeri var ne de bir anlamı. Gerçekten "Laf olsun torba dolsun" şeklinde sayfa doldurma çabası.


Son derece klişe, yani artık bir anlamı olmayan, yaratıcılıktan uzak, tekdüze cümleler...


Gazete ve internet sitelerine şöyle bir bakmak yetiyor aslında haberlerin ne kadar basmakalıp olduğunu göstermeye. Ve bu haberler kadının kişiliğine, özel hayatına, duygularına, kadınlığına bir saldırıdır.


Mesela ''Düzgün fiziği ile dikkat çekti'' denir, ''kilo aldığı'' söylenir, ''selülitleriyle yakalandığı'' belirtilir. Her gün rastlarsınız bu haberlere. Ben bir tarama yaptım. Ve isimleri bir kez daha saldırı olmasın diye gizledim.

 

DÜZGÜN FİZİĞİYLE

Oyuncu X, Bodrum'da ailesiyle birlikte tatil yapıyor. Halk plajında oğlu ile oyunlar oynayan güzel oyuncu, düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine çekti..

 

Sunucu Y, kızı ve yeni sevgilisi ile Türkbükü'nde görüntülendi. Otelin plaında denize giren anne-kız düzgün fizikleri ile dikkat çekti.


Ünlü oyuncu Z, Arnavutköy sahilinde yürüyüş yaparken görüntülendi. İlerleyen yaşına rağmen düzgün fiziğiyle takdir toplayan Z, son dönemde aldığı kilolardan yürüyüş yaparak kurtuluyor. Her zaman fit görüntüsüyle dikkat çeken Z,son dönemde biraz kilo aldığını bu yüzden her gün yürüyüş yaptığını belirtti.


Güya kadın övülüyor. İlerleyen yaşına rağmen beğenildiği vurgulanıyor. Ama kilo aldığı da hemen ekleniyor ve haddi bildirilmeye çalışılıyor. Kilo aldığını belirtmek zaten ünlü kadınların kaçınılmaz kaderi.[reklam]

Bodrum'da tatil yapan X, önceki gün Gümüşlük'te obektiflere takıldı. Bir arkadaşının evine doğru yürürken görüntülenen X'in son dönemlerde kilo aldığı gözlendi.

 

DOĞUM KİLOLARI VE SELÜLİT

Balayına Çeşme'de devam eden Y'yi görenler tanıyamıyor. Eşi ile Çeşme tatilinde görüntülenen Y'nin bir hayli kilo aldığı gözlendi. Bir kilo almaktan bir de doğum kilolarından kurtulamaz bu kadınlar. Ve de selülitten tabii..


Futbolcu X ve eşi Y tatile çıktı. Henüz doğum kilolarından kurtulamayan Y'nin, bikini yerine 60'ların çizgilerini yansıtan, önden iki parça gibi görünen yüksek belli bir mayokini giymeyi tercih ettiği fark edildi.


Torba'da havuzlu bir evi bulunan Z, bir süre güneşlendikten sonra eşiyle, satın almayı düşündükleri villayı gezdi. Geçtiğimiz Şubat ayında anne olan Z'nin hamilelik kilolarından henüz kurtulamadığı gözlendi.


Şarkıcı X selülit kurbanı. Miini eteği ve yüksek ayakkabıları ile çok şık görünen X bacak bacak attığı sırada verdiği selülitli görüntü ise gözlerden kaçmadı.


Oyuncu Y Bitez'de güneşlendi. Sevgilisiyle deniz yatağında keyif yapan güzel oyuncu, düzgün vücudu ile dikkat çekti. Ancak onun da birçok ünlü gibi selülit sorunu olduğu gözden kaçmadı. İskelede yürürken bacaklarının arkasındaki selülitleriyle objektiflere yakalanan Y, aldırış etmeden pareosuz rahat rahat dolaştı.


Artık bu klişelerden vazgeçsek arkadaşlar. Yaratıcı haberlere yönelsek...''

 

 

BODRUM'U SALLAYAN MAGAZİN DEDİKODUSU BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin