Ünlüler Soma'daki facia için kan ağlıyor!

Soma'daki faciaya sanat dünyası kan ağlıyor...

resim yok
15 Mayıs 2014 - 10:43
Magazin

Soma'daki faciaya sanat dünyası kan ağlıyor...

Tüm ülkeyi yasa boğan Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciası sanat dünyasını da derinden etkiledi.

Birçok ünlü, yüzlerce işçinin hayatını kaybettiği facia sonrasında adeta kan ağladı.


Twitter üzerinden üzüntülerini paylaşan sanatçıların birçoğu da konserini iptal etti.

Ünlüler duygularını Twitter'dan paylaştı

Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciası, tüm ülkeyi yasa boğdu. Birçok ünlü isim üzüntülerini ve dualarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İşte ünlü isimlerin Soma faciasına tepkileri…

 

ARZUM ONAN

Yuvalara ateş düştü

Evladını yitiren her ana, babasız kalan her çocuk yara kalbimizde. Yüzlerce aileye ateş düştü. Bu kadar ucuz olabilir mi? İnsan hayatı bu memlekette...

 

ÖZCAN DENİZ

O çizmeyle kaç yüreği temizledin bir bilsen

Faciadan kurtarılan bir işçinin sedyeye yatırılırken söylediği ''Çizmeyi çıkarayım mı? Sedye kirlenmesin'' şeklindeki derin etkiler bırakan sözlerine değinen  Özcan Deniz: ''Üzülme canım kardeşim. Sen o çizmeyle kaç yüreği temizledin bir bilsen! Başımız sağ olsun! Allah sabır versin tüm yanan yüreklere'' diye yazdı.

 

RIHANNA BİLE 'SOMA' DEDİ

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna, Soma'da yaşanan maden faciasına olan desteğini Twitter hesabında paylaştığı dev kapak fotoğrafıyla belirtti. 35 milyonu aşkın takipçisi bulunan dünya starı, kapak fotoğrafına yerleştirdiği siyah-beyaz zemine yazılı dev 'SOMA' yazısıyla faciaya olan duyarlılığını belirtti.[reklam]

CEYDA DÜVENCİ

Kaç çocuk babasız kaldı

Bugün her yer karanlık. Güneş yok. Tadım yok. Gülesim yok. Kaç yuva söndü? Kaç çocuk babasız? Kaç kadın başıboş kaldı... Bugün...

 

BURCU KARA

Burnumun direği sızlıyor

İçim yanıyor, burnumun direği sızlıyor. Akşamdan beri nasıl bir acıdır bu Soma.. Allah'tan sabır, hayattakilere de acil şifalar diliyorum.

 

CEM YILMAZ

Sorumluluk bir kalp işidir

''Sorumluluk bir kalp işidir...Gerisi dünya işidir..Kalbi olmayana sorumluluk verme ! Başımız Sağolsun...''

 

MURAT BOZ

Ci­ğe­ri­miz yan­dı

Ocak­la­ra ateş düş­tü. Ha­ya­tı­nı kay­be­den iş­çi kar­deş­le­ri­mi­ze Al­la­h'­tan rah­met. Ço­cuk­la­rı­na, an­ne­le­ri­ne, ba­ba­la­rı­na sa­bır­lar di­li­yo­rum. Çok zor çok. Du­ala­rı­nı­zı ek­sik et­me­yin.

 

BEREN SAAT

Yetmez mi artık!!!

İhmal, ölüm, acı, kanıksamak, yine! Yetmez mi artık!!!

 

KONSERLER İPTAL

Meydana gelen facianın ardından birçok ünlü şarkıcı konserini iptal etti. Sahne almayacaklarını duyuranlar arasında başta Ajda Pekkan olmak üzere, Gülben Ergen, Sıla, Kerem Görsev, Demet Akalın, Gökhan Özen, Niran Ünsal gibi birçok ünlü isim bulunuyor. Türk sinemasının unutulmaz oyuncusu Türkan Şoray da katılacağı bir ödül töreni etkinliğini iptal etti.

 

 

ÜNLÜ İSİMLERİN SOMA TWEET'LERİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin