Ünlüler yardım gecesinde buluştu!

Ünlü isimler, Türk Böbrek Vakfı'nın önceki gün Etiler'de düzenlediği yardım etkinliğinde buluştu. Konuklar, diyaliz makinesi alınması için bağış yaptı.

resim yok
28 Kasım 2013 - 09:56
Magazin

İyilik yap iyilik bul...

 

Yardım için buluştular!

 

Geceden yansıyanlar şöyle:

 

Ünlü isimler, Türk Böbrek Vakfı'nın önceki gün Etiler'de düzenlediği yardım etkinliğinde buluştu.

 

Konuklar, diyaliz makinesi alınması için bağış yaptı.

 

TBV YARARINA

Türk Böbrek Vakfı (TBV) yararına önceki gün Etiler Günaydın Steak House'da bir davet gerçekleştirildi.

TBV Yönetim Kurulu üyesi Seval Ermiş ve vakıf gönüllüleri Selda Topal ile Emel Acar'ın ev sahipliğinde düzenlenen davete ünlü isimler akın etti.

Türk Böbrek Vakfı'na (TBV) diyaliz cihazı almayı hedefleyen ünlü isimler, önceki gün Etiler Günaydın Steak House'da verilen davette bir araya geldi.

 

ÜNLÜ İSİMLER

TBV Yönetim Kurulu üyesi Seval Ermiş ve TBV Mütevelli Heyet üyesi Selda Topal ile Emel Acar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen davete, aralarında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun eşi Gül Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın eşi Nurten Çapkın, Burcu Hattat, Neşe Sert, Aslıhan Abacı, Pervin Ersoy'un da bulunduğu çok sayıda isim katıldı.[reklam]

Davetlileri kapıda karşılayan Emel Acar ve Selda Topal'a, TBV Başkanı Timur Erk eşlik etti.

 

TEŞEKKÜR PLAKETİ

TBV Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş ve Selda Topal, vakfa 34 bin TL bağış yapan Şebnem Albayrak ve 50 bin TL bağış yapan Nadir Akçelik'e teşekkür plaketi verdi.

 

25 BİN LİRA

Etkinlikte, vakfa diyaliz cihazı alınması için 25 bin lira toplandı.

 

''KUTLUYORUZ''

Bağışçılara plaketleri veren Gül Mutlu ve Nurten Çapkın, ''Örnek davranışlarından dolayı kendilerini kutluyoruz" diyerek tebriklerini iletti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin