resim yok
12 Mayıs 2014 - 10:42
Magazin

Ana gibi yar olmaz...
 

Özel güne özel mesajlar...


Hepimiz gibi ünlülerin de en kıymetli varlıkları kuşkusuz anneleri Tarkan'dan Gülben Ergen'e kadar birçok ünlü, sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraflarla 'Ana gibi yar olmaz' mesajı yayınladı.

 

ONLARI UNUTMADI!

Gülben Ergen, Anneler Günü'nde evlat acısı çeken anaları unutmadı. Ergen, şu mesajı paylaştı: "İçi yanan, hastanede şifa bekleyen anneler var, annelik lütfunu yaşamak için adaklar var. Evladına ilik nakli bekleyen annelerin, cezaevlerinde evlat büyütenlerin, evlat acısı yaşayan anaların çilesi çilemdir."

 

EN BÜYÜK NEŞE'Sİ

Dün Neşe Tevetoğlu'nun yanına koşan Tarkan; tüm annelerin de gününü kutladı. Megastar, hayattaki en büyük neşe ve gurur kaynağının da annesi olduğunu söyledi.

 

DUYGUSAL MESAJ

Sinem Kobal, annesi Nuray Hanım'la paylaştığı bu fotoğrafın altına; "Bir tek annem olsun; bana bir şey olmaz. Seni çok seviyorum annem. Tüm anneler, iyi ki varsınız" diye yazdı.

 

UZAKTA DA OLSA...

Bengü; küçükken annesiyle çekilen bu karenin altına şöyle yazdı: "Uzakta da olsa beni hep hisseden annem. Allah yanımızdan eksik etmesin seni. Allah inşallah bu mucizeyi bana da yaşatsın."[reklam]

3 KUŞAK BULUŞTU

Beren Saat, Anneler Günü'nde annesi ve anneannesiyle Zorlu Center'da bir araya geldi. Bu arada Saat, 10 yıl önce kaybettiği ilk aşkı Efe'nin yaş gününü de instagram hesabından kutladı...

 

İKONCAN'IN BİTANESİ

Sosyetik ikoncan İvana Sert, annesiyle çektirdiği bu kareyi instagram'da paylaşıp hayattaki en kıymetli şeyinin 'bitanem' dediği annesi ve oğlu Ateş olduğunu söyledi.

 

ANANEYİ UNUTMADI

Sempatik oyuncu Doğa Rutkay, annesinin yanı sıra anneannesini de kutlamayı ihmal etmedi. Rutkay, çiçek aldığı anneannesinin bu fotoğrafına "Seni seviyorum" notu düştü.

 

İDO'NUN SEVGİLİSİ

Annesi Derya Tuna'ya olan düşkünlüğüyle bilinen İdo Tatlıses, dün de bunu kanıtladı. İdo, Tuna ile çekilen bu kareyi instagram'da paylaşıp "Anneler Günün kutlu olsun sevgilim" dedi.

 

 

ÜNLÜ İSİMLERİ BİR ARAYA GETİREN AÇILIŞ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin