Ünlülerin dövüş kulübü!

Ünlülerin dövüş kulübü...

resim yok
25 Mart 2014 - 13:04
Magazin

Ünlülerin dövüş kulübü!

 

Sosyete ve sanat dünyasının ünlü isimleri, dövüşerek form tutuyor. Burcu Esmersoy ve Engin Altan bu isimlerden sadece 2'si...

Son yıllarda spor salonlarından çıkmayan ünlü isimler; özellikle yaz aylarının yaklaşmasıyla kendilerine daha da fazla özen göstermeye başladı. Bir dönemin modası haline gelen fitness ve pilates gibi sporlar; yerini dövüş sporlarına bıraktı.

 

HEPSİ BOKS YAPIYOR

Yakın dövüş sanatlarıyla ilgilenip hem stres atan, hem zayıflayan hem de kas oranlarını arttıran ünlü isimler; deyim yerindeyse kendi 'dövüş kulüpleri'ni kurdu. Burcu Esmersoy'dan Engin Altan Düzyatan'a; Ezgi Mola'dan Kaan Boyner'e kadar birçok ünlü sima, aynı yerde dövüş sporu yapıyor.

 

Ünlülerin ortak adresi olan ve Burak Uğur'un sahibi olduğu Etiler'deki dövüş merkezinde; boks, Muay Thai-Kick boxing, Brazilian jiu-jitsu gibi dövüş teknikleri öğretiliyor. Ünlülerin her biri kendi özel programını yapıyor.

 

BURCU'NUN FORM SIRRI

Fiziğiyle tüm kadınları kıskandıran Burcu Esmersoy, formunu uzun süredir yaptığı kick-boks'a borçlu olduğunu söylüyor. Ünlü sunucu, sporu hiç aksatmıyor.

 

ENGİN'İN FAVORİSİ UZAKDOĞU

Engin Altan Düzyatan, uzun zamandan beri yakın dövüş sporlarıyla ilgileniyor.[reklam]

Uzun zamandır boks ve kick boks yapan Mine Kalpakçıoğlu, tam bir dövüş sporları tutkunu.

 

SOSYETE YENİ KEŞFETTİ

Ünlü modacı Emel Acar da düzenli olarak boks yaparak form tutuyor. Acar, bu sayede kilo verdiğini ve dövüş sporlarını yeni keşfettiğini dile getirdi.

Elif Gönlüm de hamilelik kilolarını boks ve kick-boks sayesinde veren sosyetik isimlerden. Gönlüm, fırsat buldukça kum torbası tekmeliyor!

 

KİLOLARINA VEDA EDİYOR

Güzel oyuncu Ezgi Mola'nın dövüş sporlarına merak sarma nedeni; istediği ideal kiloya inmek.

 

 

EZGİ MOLA VE ŞEBNEM BOZOKLU AYNI PROJEDE BULUŞTU! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin