Ünlülerin ilginç oyunculuk yöntemleri!

İşte ünlü oyuncuların rollerine hazırlık süreci...

resim yok
14 Ekim 2014 - 10:19
Magazin

Ünlülerin ilginç oyunculuk yöntemleri!

Ekranlarda ve sinemada izlediğimiz birçok ünlü oyuncu rollerine ilginç yöntemlerle hazırlanıyor. Hatta büründükleri karakterle öylesine bütünleşiyorlar ki, izleyici o oyuncuyu gerçek bir katil, polis ya da psikopat zannedebiliyor.


İşte ünlü oyuncuların rollerine hazırlık süreci...

 

ALPER SALDIRAN: İÇİMDEKİ KATİLİ BULUYORUM

Yıldız oyuncu Alper Saldıran'ın rolüne hazırlık süreci oldukça ilginç. Karakterin ruhunu oluştururken limitlerini zorladığını belirten Saldıran, ''İz sürüyorum. Kendi içimde bir yolculuk yapıyorum. Bir katili oynarken kendi içimdeki katili buluyorum. Onun üstüne gidiyorum'' dedi.

 

ASLI ENVER: ROLÜ HİSSEDİYORUM

Rollerini metot çalışmasıyla canlandırmayı pek arzulamadığını belirten Aslı Enver, ''Tercihim rolü hissederek canlandırmak. Ne var ki bazı projelerde, bazı karakterlerde metot çalışması da yapmak gerekiyor.

 

Bu tür projelerde rolü hem metot çalışmasıyla hem de hissederek canlandırmak ortaya daha iyi bir işin çıkmasını sağlıyor'' dedi.[reklam]

HATİCE ŞENDİL: WOODY ALLEN YÖNTEMİNİ UYGULUYOR 

Ye­ni di­zi­si için 10 ki­lo ve­ren Hatice Şendil ro­lü­ne ha­zır­lık sü­re­cin­de Stel­la Ad­ler me­to­du­nu uy­gu­lu­yor. Wo­ody Al­le­n'ın da yön­te­mi olan me­tot hak­kın­da Şen­dil;

 

''Oy­na­dı­ğın ka­rak­te­ri zih­nin­de ya­pı­lan­dı­rı­yor­sun, ka­rak­te­rin geç­mi­şi­ni de his­se­dip ya­şı­yor­sun. Bu ka­rak­ter geç­mi­şin­de ne ya­şa­dı da bu nok­ta­ya gel­di di­ye sor­gu­lu­yor­su­n'' di­ye konuştu.

 

FADİK SEVİN ATASOY: SANAT DALLARINDAN YARARLANIYORUM

''Şu an en çok kul­la­nı­lan me­tot Eric Mor­ris me­to­du. Ama me­tot­lar bi­ri­nin baş­ka bi­ri­ne ver­di­ği ce­ke­te ben­zer. Ya iki be­den bü­yük ge­lir ya da dar. O ce­ke­ti alıp ye­ni­den ken­di be­de­ni­ni­ze gö­re ta­di­lat yap­ma­nız ge­re­kir.

 

İş­te bu sırada ya­şa­dık­la­rı­nız, bi­rik­tir­dik­le­ri­niz dev­re­ye gi­rer. Ben mü­zik, re­sim, hey­kel gi­bi di­ğer sa­nat dal­la­rın­dan da ya­rar­lan­ıyorum.''

 

 

HAYAT ARKADAŞINI SETTE BULAN ÜNLÜLER KİMLER?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin