Ünlülerin kış depresyonunu yenmek için ilginç formülleri!

Soğuk hava, gri gökyüzü, kapalı mekanlara tıkılıp kalma...

resim yok
03 Ocak 2014 - 13:03
Magazin

Soğuk hava, gri gökyüzü, kapalı mekanlara tıkılıp kalma... Kış aylarının gelmesiyle birlikte içine girdiğimiz bu döngü bazılarını fazla etkiliyor.

Peki ünlü isimler bu durumu nasıl atlatıyor?


Ünlüler, kış depresyonunu yenme formüllerini Formsante dergisiyle ile paylaştı.

 

İŞTE ÜNLÜLERİN FORMÜLLERİ

Çağla Şikel Altuğ: SICAK HAVALARI HAYAL EDiYORUM

''Havanın rengi beni de etkiliyor, güneşsizlik beni de mutsuz ediyor. Ancak bu ayları, yazdan kalma günleri düşünerek ve yaz sezonunun hayalini kurarak geçiriyorum.

 

Ayrıca spor ve cilt bakımı gibi beni mutlu eden şeyleri yapmaya gayret ediyorum. Ek olarak bronz makyaj ve pembe yanaklar da benim için mevsimi hep yaz yapıyor.''

 

Müge Boz: YEMEK YAPARAK,  STRES  ATIYORUM

''Yaz aylarında, kışa oranla kendimi daha da mutlu hissediyorum. Kapalı havada evde egzersiz yapmaya, yemek pişirmeye, kitap okumaya, film izlemeye ve resim yapmaya özen gösteriyorum.''

 

Akasya Aslıtürkmen: VİTAMİN VE MİNERAL DESTEĞİ ALIYORUM

''Herkes gibi ben de havaların soğumasını ve erken gelen karanlığı sevmiyorum. Kış karamsarlığını önlemek için basit egzersizler yapıyorum.

 

Müzik dinleme, ağırlıklı olarak bitki çayı olmak kaydıyla sıcak içeceklerin tüketiminin gerekli olduğunu da düşünüyorum. Ayrıca mutlaka C vitamini ve demir takviyesi alıyorum.''[reklam]

Zeynep Beşerler: KAR YAĞSIN AMA ÇABUK KALKSIN

''Kış depresyonunu sürekli yaşıyorum çünkü yağmurlu ve  kapalı havadan tam anlamıyla  nefret ediyorum. Çocukluğum İzmir’de geçtiği için pek kar yağdığını görmedim.

 

Hiç kar yağmasın demiyorum ama yağan kar birkaç gün sonra  bir anda kaybolsun istiyorum. Hava kapalıysa sürekli kendimi  oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum.''

 

Burcu Kara: TAM BiR YAZ ÇOCUĞUYUM

''Sadece kışı değil, soğuk ve kapalı havaları da hiç sevmiyorum. Öyle günlerde moralim bozuk oluyor. Tam anlamıyla bir yaz çocuğuyum. Böyle zamanları mümkün olduğunca çalışarak geçirmeyi tercih ediyorum.

 

Eğer çalışmıyorsam ya sinemaya gidiyorum ya evde vakit geçiriyorum ya da film izliyorum.''

 

İpek Tuzcuoğlu: DEPRESYONUN KIŞLA iLGiSi YOK

''Depresyon halinin insanın yaşadığı olaylarla ve kişilerle  ilgili olabileceğini düşünüyorum. Eğer inancınız kuvvetliyse, sizi depresyona sürükleyen olayları idrak edip, bunları önleyebilirsiniz.

 

Bu durumu kitap okuyarak, film izleyerek, yürüyüş yaparak ve bir uzmandan yardım alarak geçirmek gerekiyor.''

 

 

ARALARINDAN SU SIZMAYAN ÜNLÜLER KİMLER? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin