Ünlülerin uyuşturucu davasında flaş gelişme!

16. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında Ayşe Selin Boronkay'ın da bulunduğu 17 kişi hakkında yakalama kararı çıkarttı.

resim yok
02 Ekim 2013 - 17:54
Magazin

16. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında Ayşe Selin Boronkay'ın da bulunduğu 17 kişi hakkında yakalama kararı çıkarttı.

 

ÇAĞATAY VE GİZEM'E YURTDIŞI YASAĞI

Mahkeme Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'ya ise yurtdışı yasağı getirdi.

 

SÖZ KONUSU DAVADA...

Söz konusu davada Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Cenk Eren gibi ünlülerin 5 ila 15 yıl arasında hapsi isteniyor.

 

Aralarında dizi oyuncusu, şarkıcı ve mankenlerin de yer aldığı 34 kişinin 'uyuşturucu temin etmek'le suçlandığı davaya bakan mahkeme, menajer Ayşe Selin Boronkay'ın da aralarında bulunduğu 17 kişi hakkında tutuklanmaları istemiyle yakalama kararı çıkardı. Mahkeme oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ile şarkıcı Cenk Eren'in de aralarında bulunduğu 13 sanık hakkında ise yurt dışına çıkış yasağı ve ilk duruşmaya zorla getirilme kararı verdi.

İstanbul'da düzenlenen narkotik operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve aralarında oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ile şarkıcı Cenk Eren'in de bulunduğu 34 şüpheli hakkında uyuşturucu temin etmek suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi ilk duruşmasını 28 Kasım olarak belirlediği dava kapsamında 17 sanık hakkında yakalama kararı çıkardı. Ayşe Selin Boronkay, Onur Tezer, Necati Fidan, Faruk Polat, Şennaz Çalıkoparan, Kadir Çalıkoparan'ın da aralarında bulunduğu 17 sanık tutuklanarak cezaevine gönderilecek.[reklam]

Oyuncu Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca şarkıcı Cenk Eren, Alp Parlar, Mustafa Kabahor, Ergun Taş, Niyazi Canbaz'ın da aralarında bulunduğu 13 sanığın ise yurt dışına çıkış yasağı ve duruşmalara zorla getirilmelerine karar verildi.

Hazırlanan iddianamede, Ulusoy, Karaca ve Eren hakkında 'Uyuşturucu temin etmek' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istenirken, 4'ü tutuklu diğer 29 sanığın ise 'Örgüt kurmak ve yönetmek', 'Örgüt üyesi olmak', 'Uyuşturucu kullanmak ve kullanmak için yer temin etmek', 'Uyuşturucu maddesi satın almak ve bulundurmak' gibi suçlardan çeşitli oranlarda değişen hapis cezalarına çarptırılmaları talep ediliyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 25 Ocak 2013 tarihinde Beşiktaş, Şişli, Etiler ve Ulus bölgesinde düzenlediği operasyonda, aralarında Gizem Karaca, Cenk Eren, Çağatay Ulusoy, Yusuf Hasan Akgün ve Ayşe Selin Boronkay'ın da bulunduğu 38 kişi gözaltına alınmış, operasyonda 20 kilogram esrar, 500 gram kokain, bir miktar eroin ve bir miktar bonzai maddesi ele geçirilmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin