Ünlülerin uyuşturucu davasının ilk duruşmasında neler yaşanıyor?

Aralarında Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Hasan Akgün ile Şarkıcı Cenk Eren gibi ünlü isimlerin de olduğu uyuşturucu davasının ilk duruşması başladı.

resim yok
28 Kasım 2013 - 15:38
Magazin

Aralarında Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Hasan Akgün ile Şarkıcı Cenk Eren gibi ünlü isimlerin de olduğu uyuşturucu davasının ilk duruşması başladı.

 

İşte sıcağı sıcağına duruşma salonundan yansıyanlar...

 

RAHAT TAVIRLARI GERGİNLİĞE BÜRÜNDÜ

Hepsi duruşmaya takım elbiseyle çok şık geldi. Yine aynı şekilde Gizem Karaca da üstünde bluz, ayağında toplu ayakkabıyla çok şık olarak mahkemeye geldi. 

 

Öncesinde gayet rahat olan ünlü isimler salonda çok gerginlerdi. 

 

Çağatay Ulusoy ile Gizem Karaca ayrı ayrı yerlere oturdu. Duruşma kimlik tespitinden sonra uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen sanıkların ifadeleriyle devam etti, Henüz ünlü isimler ifade vermeye başlamadı.

 

Duruşma tutuklu sanıkların geç gelmesi nedeniyle 1 saat geç başladı.

 

DURUŞMADAN KISA NOTLAR..

- 16. Ağır Ceza Mahkemesi Duruşma Salonu gergin, endişeli...

- Duruşma yeniden başladı... Hala 'ünlü' isimlerin ifadelerine geçilmiş değil...

- Gizem Karaca oldukça suskun... Sürekli avukatıyla göz temasında...

- Bu arada genç bayan avukatların davaya ilgisi büyük... Çağatay'ı görmek için hepsi salonda...[reklam]

- Salona alınmalar başlayınca yüzlerdeki gerginlik arttı...

- Sanıklardan biri hüngür hüngür ağlıyor...

- Yusuf Akgün ve Nuri Kösem de takım elbise tercih etmiş...

- Çağatay siyah takım elbise, beyaz gömlek, siyah kravatla gelmiş. Saçlar aynı MedCezir'deki gibi dağınık...

- Salondaki kalabalık sebebiyle, mahkeme başkanının isteğiyle salonun kapıları açıldı... Duruşma kapılar açık devam ediyor...

 

ÇAĞATAY ULUSOY: OYUNCULUKLA İLGİLENİYORUM

Duruşmada ilk olarak sanıkların kimlik tespiti yapıldı. Siyah takım elbise ile duruşmaya gelen ÇağatayUlusoy, mesleği sorulduğunda "Oyunculukla ilgileniyorum" dedi. Oyuncu Gizem Karaca ise "Okuyorum aynı zamanda oyuncuyum" ifadelerini kullandı. Yusuf Hasan Akgün de tiyatrocu olduğunu söyledi.

 

TUTUKLU SANIKLAR SAVUNMA YAPIYOR

Duruşmada ilk olarak tutuklu sanık Şeref Deniz'in ifadesi alındı. Örgüt kurma ve yönetme suçlamasını kabul etmeyen Deniz, uyuşturucu satmadığını, eroin dışında her türlü uyuşturucuyu kullandığını söyledi. Tutuklu sanık Necati Fidan, Şeref Deniz'in talimatıyla kimseye uyuşturucu satmadığını ifade ederek uyuşturucu kullandığını belirtti. Fidan, beraatini ve tahliyesini istedi.Tutuklu sanık Emrah Akman, zaman zaman uyuşturucu alıp kullandığını ve Tarlabaşı'ndaki sokak satıcılarından aldığını ifade etti.

 

BAŞKAN EKİNCİ : ETKİN PİŞMANLIKTAN YARARLANABİLİRSİNİZ

Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci de araya girerek uyuşturucu davalarında etkin pişmanlıktan yararlanılabileceğini hatırlatarak "Ne kadar doğru ifade verirseniz, davaya faydalı bilgiler verirseniz etkin pişmanlıktan yararlanabilirsiniz. Sokak satıcıları değil de tam isim verirseniz sizin faydanıza olur. Bunu bütün sanıklara söylüyorum" diye uyardı.

 

SANIK PARLAR : CENK EREN BENDEN KOKAİN İSTEMEDİ

Tutuksuz sanıklardan Alp Parlar, "Örgüte üye olmadım. Örgüt faaliyetinde ya da bireysel olarak uyuşturucu satmadım. Sanıklardan sadece Erol Tutsak'ı tanırım. Cenk Eren'le (Yüksel Venedik) 2-2,5 yıl önce sosyal medya aracılığıyla tanıştık. Uyuşturucu amacıyla görüşmedik. Cenk Eren benden kokain istemedi. Kendisiyle uyuşturucu ile alakalı hiçbir ortamım olmadı" dedi.

 

 

MEDCEZİR İÇİN 7 KİLO VERDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin