Ünlülerin uyuşturucu şifreleri çözülüyor!

Önceki gün yapılan uyuşturucu operasyonunda, birçok sinema ve televizyon yıldızı gözaltına alınmıştı.

resim yok
07 Ağustos 2013 - 09:51
Magazin

Önceki gün yapılan uyuşturucu operasyonunda, birçok sinema ve televizyon yıldızı gözaltına alınmıştı.

Polis, ünlü isimlerle 'torbacılar' arasındaki şifreli konuşmaları da çözdü.

 

Şifreler çözüldü


"Kitap okuyorum" demek, "Uyuşturucu içiyorum" anlamına geliyormuş!..

Sinema ve televizyon dizilerinin ünlü oyuncularına yönelik yapılan narkotik operasyonunda, aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Nehir Erdoğan, Engin Altan Düzyatan'ın da bulunduğu 29 ünlü isim ile 19 torbacının, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ediyor.

Ünlü isimlerin uyuşturucu tacirleri ve aralarında yaptıkları görüşmelerde kullandıkları şifreler de çözüldü:

 

İşte o şifreler ve anlamları

Yerli: Esrar
Yabancı: Bonzai
Kitap bitti: Uyuşturucu bitti
Kitap okuyorum: Uyuşturucu kullanıyorum
CD getir: Uyuşturucu siparişi
Film izlemeye gidelim: Birlikte uyuşturucu içelim

Operasyon kapsamında baskın düzenlenen Levent ve Cihangir'deki 2 evin, esrar serası olarak kullanıldığı belirlendi. Bu evlerde üretilen esrarın ünlü oyunculara satıldığı ortaya çıktı.

5 AY EVİNDEN ÇIKMADI

Operasyonlar sırasında, Sarıyer ve Cihangir’de iki ayrı evin esrar serası olarak kullanıldığı, burada üretilen esrarın yine ünlü oyunculara satıldığı belirlendi. Ünlü isimlere uyuşturucu sağlayan Yeşilçam emektarı Eray Özbal’ın Cihangir’de uyuşturucu yetiştirdiği teras katın görüntüleri de ortaya çıktı. Çok sayıda ünlüye terasındaki esrarları satan Özbal’ın 5 ay boyunca evinden yemek için dahi çıkmadığı ve uyuşturucu serasına gözü gibi baktığı öğrenildi. Özbal’ın Cihangir’deki evinin 7’nci katındaki serasının Boğaz ve Boğaziçi Köprüsü manzarası, polisi bile şaşırttı. Sarıyer’deki esrar serası sahibi Zeki Yalçın’ın da Öbzal ile ilişkili olduğu ileri sürüldü.
[reklam]
Yılmaz’ın şoförü torbacı çıktı

Televizyon dizilerinin aranan oyuncularından Hakan Yılmaz’ın şoförlüğünü yapan Ahmet Sağlam’ın boş zamanlarında ünlü yıldızlara uyuşturucu torbacılığı yaptığı belirlendi. Takipler sırasında Yılmaz’ın otomobilde bulunduğu sırada dahi şoför Ahmet Sağlam’ın uyuşturucu taşıdığı öğrenildi. Ünlü oyuncu Sarp Apak’ın evinde de bir içimlik esrar çıktı.

VİP OTELDEN NEZARETE

Bodrum, Kuşadası ve Çeşme'de tatildeyken gözaltına alınan ünlüler, önceki geceyi Narkotik Şube Müdürlüğü'nün nezarethanesinde geçirdi. Ünlü isimler dün öğle saatlerinde, Adli Tıp Kurumu'na götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.

Öte yandan operasyonun ayrıntıları da ortaya çıktı. Narkotik Polisi'nin operasyonu, 4 ayrı torbacı grup ile 4 ayrı ünlüler grubuna yönelik yaptığı, teknik takibin yanı sıra fiziki takipler de bulunduğu öğrenildi.

Ünlülerin torbacı gruplardan aldıkları uyuşturucuları, kendi arkadaş gruplarına ikram ettikleri ya da aracı olarak teminde bulundukları öne sürüldü.

 

 

ÜNLÜLERİN TORBACISI YEŞİLÇAM'DAN TANIDIK BİR SİMA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin