Ünlülerin yılbaşı gecesi nasıl geçti?

Kıbrıs, İzmir ve Bursa, yılbaşının coşkuyla kutlandığı yerlerin başındaydı.

resim yok
02 Ocak 2014 - 09:14
Magazin

Kıbrıs, İzmir ve Bursa, yılbaşının coşkuyla kutlandığı yerlerin başındaydı.

 

Sanat dünyasının ağır topları Kıbrıs'a çıkarma yaptı.

 

İşte eğlencenin dibe vurduğu gecelerden renkli kareler...

 

ÇiFTE KUTLAMA YAPTI

Kıbrıs'ta sahne alan Seda Sayan, hem iş hem de tatil yaptı. Sevgilisi Erkan Çelik'in de Kıbrıs seyahatinde kendisine eşlik ettiği Sayan, sahneyi Mehmet Ali Erbil ile paylaştı.

 

Şarkıcı, sahnede doğum gününü de kutladı. Tarık Papuçcuoğlu, Oya Başar ve Selçuk Yöntem'in de izlediği Sayan,  pastasını dostlarıyla kesti.

 

EVLENiP ORTADAN KAYBOLACAK

Serdar Ortaç, bu sene de yeni yıla sahnede girdi. Kıbrıs Cratos Otel'de konser veren şarkıcıyı annesi Nesrin Ortaç ve nişanlışı Chole yalnız bırakmadı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ortaç;

 

''Mayıs'ta hem yeni kasetim çıkacak, hem de evleneceğim. Evlendikten sonra üç sene ortadan kaybolacağım, dinlenmek buralardan kaçmak istiyorum''  dedi.

Arabalarını satmış Şarkıcı, lüks araçlarını sattığına dair çıkan haberlere de açıklık getirdi: ''Evet sattım, o kadar para bağlamaya gerek yok, kiralamaya başladım, daha kârlı.''

 

Serdar Ortaç, nişanlısıyla arasındaki yaş farkının haber olmasına da değindi. Ortaç, ''Chole'nin annesi 16 yaşında anne olmuş, babası benden bir yaş küçük ama aramızdaki aşk, bunu konu bile etmiyor. Keşke onunla daha erken karşılaşsaydım'' dedi.

 

KIRMIZININ UĞRUNA iNANIYOR

Bülent Ersoy, Savoy Otel'deydi. Diva, sahneye Nur Yerlitaş imzalı kırmızı bir elbiseyle çıktı. Ersoy, bir yandan göbek attı, bir yandan da 'Berekettir' diyerek nar kırdı. Sanatçıyı 24 yaşındaki sevgilisi Berk Yılmaz yalnız bırakmadı.

Bülent Ersoy, otele bir gece önceden geldi. Araçtan ineceği sırada yerde kırmızı halı olmadığını görünce 20 dakika boyunca bekledi. Yere kırmızı halının serilmesiyle otele giriş yaptı.

 

ALBÜMÜNDEN iLK PARÇAYI OKUDU

Sibel Can, Girne'deki  Malpas Hotel, Beluga Casino'da sahne aldı. Şarkıcı, konserinin ilk bölümünde yeşil renkli göğüs dekolteli
bir elbise giydi. Yeni albümünün çıkış parçası 'Adını Dağlara Yazdım Yarım'i ilk defa söyleyen Can, dinleyicilerinden tam not aldı. Albüm, 20 Ocak'ta raflarda olacak.[reklam]

TEKRAR UMRE'YE GiDECEK

Burcu Güneş de Kıbrıs’ta sahne alan şarkıcılardandı. Muhabirlerin geçen hafta yaptığı Umre ziyaretini hatırlatması üzerine Güneş, ''İşimden dolayı kapanmayı henüz düşünmüyorum. İlerleyen zamanlarda bir daha ziyarette bulunacağım inşallah'' dedi.

 

''KEDERLERi GERiDE BIRAKALIM''

Kuzey Kıbrıs’taki Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Candan Erçetin, konuklarına keyifli bir gece yaşattı. Erçetin,''Yeterince kederli bir yıl geçirdik, biraz yaptığımız hatalardan bahsedelim. Kederleri geride bırakalım. Yeni yılı neşeyle karşılayalım'' diyerek misafirlerinin yeni yılını kutladı.

 

SALONA SIĞMADILAR

Yeni yılı Kıbrıs Kaya Artemis Otel'de karşılayan Funda Arar ve Kubat’ı dinlemeye gelenler salona sığmadı. 2 bin 500 kişinin ayakta izlediği konserde şarkılar hep bir ağızdan söylendi.

 

Beş saate yakın sahnede kalan şarkıcıların yeni yıl için dilekleri aynıydı: Aşk, sağlık ve mutluluk!

 

KIVANÇ KAMUFLE OLDU!

Alaçatı'da yeni yıl, ünlü isimlerin katıldığı sokak partileriyle renklendi. Kıvanç Tatlıtuğ, Çağla Şikel-Emre Altuğ, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi isimler yeni yılı sokakta kutladı. Tatlıtuğ, kapüşonuyla gizlediği yüzünü göstermemek için çaba sarf etti.

 

Başına taktığı kapüşonla tanınmaya çalıştığı anlaşılan Kıvanç Tatlıtuğ'un, bir erkek arkadaşı ile barda eğlendiği görüldü.

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ'UN KALBİNİN SON SAHİBİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin