UnReal 3. sezon onayını aldı

Lifetime sevilen dizi için yeni sezon onayını erkenden verdi.

Volkan Küçükel
03 Haziran 2016 - 18:10
İptal - Onay

UnReal henüz 2. sezon prömiyerini gerçekleştirmedi ancak şimdiden 3. sezon yolda!

Kablolu yayıncı kanal Lifetime, reality şov endüstrisini eğlenceli bir şekilde hicveden Shiri Appleby ve Constance Zimmer'li dizisi UnReal'a 3. sezon onayını resmen verdi.

3. SEZON DETAYLARI

Marti Noxon ve Sarah Gertrude Shapiro'nun yaratıcısı olduğu dizinin yeni sezon bölümleri 2017 senesi içerisinde ekranlarda olacak. 3. sezon, ilk iki sezon olduğu gibi 10 bölümden oluşacak.

Yeni sezon onayı hakkında kanal adına değerlendirmelerde bulunan Lifetime Başkan Vekili Liz Gateley, hikayesi itibarıyla dizinin ender görülen yapımlardan biri olduğunu belirtirken "Yoğun fan kitlesi ve eleştiriler çıtamızı inanılmaz ölçüde yükseltirken; Shiri Appleby ve Constance Zimmer'in harika performansları yazar ve yapımcı ekibi ile birleşince ikinci sezonda çok daha yaratıcı şeyler göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

16-06/03/1297841536257_original.jpg

Fantastic Four ve ABC'nin iptal edilen dizisi Forever'dan tanıyacağımız Ioan Gruffudd'un yeni sezonda John Booth isminde gösterişli bir teknoloji milyarderini canlandıracağı dizinin yeni sezonu 06 Haziran Pazartesi akşamı Lifetime ekranlarında başlayacak.

ÖDÜLLERLE BAŞLAMIŞTI

İlk senesinde Peabody Awards, Critics' Choice Awards gibi organizasyonlardan ödüllerle dönen, ayrıca American Film Institute Awards'ın geçtiğimiz seneki en iyi 10 televizyon dizisi arasına ismini yazdıran UnReal'in ilk sezon bölümleri tüm platformlar göz önüne alındığında bölüm başına 3.7 milyon izleyici tarafından takip edilmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin