Unutma Beni dizisi final yapıyor

7 sezondur kesintisiz devam eden 'bitmeyen dizi' Unutma Beni final yapıyor

resim yok
27 Nisan 2015 - 14:24
İptal - Onay

Fox ekranlarında yayınlanan, 7 sezondur ekrana gelen sevilen ve ekranların en uzun süreli dizilerinden olan Unutma Beni final yapıyor. 1450 bölümü geçen, 7. sezonunu yaşayan Unutma Beni Haziran ayında son bölümleri ile ekrana gelecek. Dizinin final yapmasının sebebi artık senaryonun tükenmiş olması. Unutma Beni final bölümüne kadar her gün saat 14.30'da Fox ekranlarına gelmeye devam edecek.
 
 

UNUTMA BENİ 1472. BÖLÜM ÖZETİ

Mahkûmlardan Kerim, bıçak çekecektir. Peki, kim onu durduracaktır? Açık görüş günüdür. Hayati ve Miço, Ali'nin koluna neden "ziyaretçi" dövmesi yapacaktır. Ali kaçmayı mı düşünmektedir? Oğuz'un kuzeni Fuat, Münevverleri ziyaret eder, Refik ve Münevver'in hangi sorusu Fuat'ı zor durumda bırakacaktır? Mustafa Özlem'i takip eder, ikili sakin bir mekânda konuşurlar, Özlem Mustafa'yı affedecek midir? Mustafa neden veda eder gibi konuşacaktır? Mustafa böbreği için ameliyata sokulurken Şerif ve Emine'den ne isteyecektir? Sahte doktor Hale'nin muayenehanesini polisler basar, Hale, Nejat'ın da işin içinde olduğunu söyleyecek midir? Abbas kaçmaya kararlıdır, gazetedeki harflerden bir mektup yazmıştır, Derya'nın tişörtünün içine sokabilecek midir? Volkan'ın iş yerini iki mafya görünüşlü adam basar, neden gelmişlerdir? Unutma Beni yeni bölümü yeni soru işaretleriyle ekrana gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin