resim yok
27 Eylül 2011 - 00:00

 

Dayak olayı nedeniyle Ushan Çakır diziden dovuldu, Ezgi Asaroğlu ise konuyu yargıya taşıyor.
Leyla ile Mecnun setinde yaşanan ve BUGÜN Gazetesinin duyurduğu skandal haberde yeni gelişmeler yaşandı.
 
Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncusu Ushan Çakır, kadın rol arkadaşını dövünce kadrodan çıkarıldı. Dayak yiyen Ezgi Asaroğlu ise konuyu yargıya taşıyor. TRT'de yayınlanan Leyla ile Mecnun adlı dizinin setinde yaşanan dayak olayı genç oyuncu Ushan Çakır'ı işsiz bıraktı.
 
Çakır geçen hafta set arkadaşlarının önünde dizide Leyla rolündeki Ezgi Asaroğlu ile tartışmış, ardından genç kadının boğazını sıkıp saçlarından sürüklemişti. Duruma sessiz kalmayan dizinin yapımcı firması Eflatun Film konuyla ilgili olarak 'Ezgi Asaroğlu ve Ushan Çakır arasında yaşanan tatsız olaylar, tarafların özel hayatlarıyla ilgili konulardan kaynaklanmıştır' açıklamasını yaptı. Bu açıklamanın ardından Ushan Çakır'ın bu hafta eline geçen senaryoda kendisine rol yazılmadığı öğrenildi. Ushan Çakır'a yeni bir rol yazılmaması, dayakçı oyuncunun kovulduğu şüphesini artırdı. Bütün bu gelişmeler yaşanırken dayak yedikten sonra darp raporu alan Ezgi Asaroğlu'nun da konuyu yargıya taşımaya hazırlandığı belirtildi.
 
BESTE BEREKET TELEFONUNU AÇMIYOR
 
Leyla ile Mecnun dizisinde yaşanan dayak olayını Beste Bereket'in azmettirdiği iddia edilmişti. Dayak atan oyuncu Ushan Çakır ile aşk yaşayan Bereket, korkunç dayağın yaşandığı gün Ezgi Asaroğlu'nu tehdit etmişti. Çünkü Asaroğlu ile Çakır yakın zamanda birliktelik yaşamıştı. Set çalışanları kavganın kıskançlık yüzünden çıktığını iddia etti. Oyuncu Beste Bereket ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Bereket telefonunu kapayarak sessiz kalmayı tercih etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin