resim yok
18 Temmuz 2011 - 00:00

Ece Uslu’nun yaklaşık 200 bin TL’lik alacağıyla ilgili icra takibi başlatıp kadrosundan ayrıldığı atv’nin polisiye dizisi “Kızım Nerede?”nin yeni kadın başrol oyuncusu belli oldu.

 

Dizinin yapım şirketi Medyavizyon ilgiyle izlenen dizinin öyküsüne yeni bir yön vermeyi kararlaştırdı. Ekipten ayrılan Ece Uslu’nun yerine de bir süredir ekrandan uzak olan eski manken Özgül Kavruk’la anlaşıldı. Özgül Kavruk yepyeni bir karakterle dizinin ekibine dahil olacak. Manken Şenay Akay’ın da yeni kadrosunda yer alacağı “Kızım Nerede”nin jönü Burak Hakkı da, 26. bölümden sonra ekipte olmayacak. Burak Hakkı’nın başka bir diziyle görüştüğü öğrenildi. Burak Hakkı, “Dizimiz yeni oyuncularıyla başka karakterlerle devam edecek. Eminim yine çok izlenecek ama ben olmayacağım” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin